Hlavní obsah

Nejhorší vláda od roku 1918

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vláda národní katastrofy a zkázy, Rychetského slepence, kromě ODS, sestavené z pidistran, vedou ČR do záhuby. Ekonomické i vojenské.

Článek

Bohužel už dospěla generace, narozená po roce 1970 a ta si neví s ničím rady. I v čele odborů jsou mladší ročníky, takže veškerý protest se omezí jen na demonstrace a plamenné řeči. A vláda, která má pod palcem PS s převahou 8 hlasů ( a na tom stojí všechno), senát i soudruha generála se těm 100 000 venku a milionům lidí doma jen směje. A vůbec se jí nedivím. A přitom by stačil jeden jediný člověk - vedoucí typ, aby dal dohromady spolu s odbory generální stávku jak v soukromém, tak i ve veřejném sektoru a vláda by balila tak rychle kufry a pádila ze Strakovky, až by se jí za patama prášilo. Ekonom by vypočítal, jak velké národohospodářské škody by vznikly za pouhých pár dní stávky, když se přestane všude pracovat, nejezdí MHD, autobusy ani vlaky, nevyváží se odpad apod. Tak bohatý stát nejsme, aby to nevadilo. V listopadu 89 jsme bohatý stát byli a přesto tehdy generální stávka položila nejen vládu, ale i celý režim.

Na ty demonstrace, které se konají, aby vláda podala demisi, se hodí rčení: Jsou jak pes, který štěká, ale nekouše a vláda to ví a proto si dovolí dělat to, co dělá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám