Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kdo řekne „oukej“, ať mu hlava upadne!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Božský trpaslík Putin opět vynesl svou vůli a nasměroval vyvolený národ do ještě temnějších temnot.

Článek

Nejvznešenější, který jen pohledem na soupeře získá černý pásek v judu i taekwondu, který pilotuje stíhačky a řídí Kamazy po spadlých mostech levým zadním malíčkem, na ledě střílí góly do prázdné brány, jako by tam ani brankář nebyl, ten, co náhodným výstřelem do tajgy zabije naráz deset medvědů a odražená kulka ještě sejme divoké prase (od té doby má indiánské jméno Deset medvědů a prase, zkráceně Prase), božský politik, co ví, jak má žít jeho lid i lid jiných zemí, projevil opět své nekonečné znalosti života a zakázal „oukej“.

Jak je to možné, soudruzi, že někdo používá tak sprosté slovo. To je šlendrián, který nebudeme trpět. Narušuje morálku národa, kazí mládež a znevažuje ruský způsob života. Mládežníci odteď mohou používat jen charašo (a né OK), místo mekáč jen tečkáč („slavný“ řetězec Chutno i točka), místo Ukrajina jen Rusko. A je to. Nejtrpasličtější tomu rozumí, ví, co dělá lidu dobře a jak odklonit pozornost od jiných problémů.

Krásné a vlastenecké charašo, ať se odteď nese od východu po západ, od jihu k severu, ať nad ním slunce nezapadá, a dá-li pantáta Kirill svolení, ať ho musí používat i báťuška Pánbůh, směr vzhůru. To by bylo, aby naše krásné slovo nedobylo svět, když už to neumíme technologiemi, tanky ani ničím jiným. Jsme velmoc na charašo. Naopak OK způsobuje rozvrat v naší bojeschopné armádě, zanáší chaos do továren a úřadů, dokonce už narušilo i naše sto let staré Sojuzy. Hanba okeji, ať se do pekla propadne nebo aspoň do Západního Německa.

Toť Nehynoucí vůle Nejvyššího blahodárce světa, ochránce vdov (kožichy) a dětí (vlastních), psů, žiraf a všeho podlézavého hmyzu.

Takže veškeré poddanstvo už ví, co a jak sledovat, co poslouchat, myslet si a teď… už i co říkat. V dalších kole přijde kvalifikovaný rozbor, co má ruský národ jíst, čuchat a hmatat. Oj, to bude blaho pro celý svět.

Ať žije Ras(Putin) na věčné časy, ani o vteřinu dýl. Sláva té vteřině!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám