Hlavní obsah
Názory a úvahy

Sexymozek znovu zasahuje – pokračování napínavého seriálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nespokojení všech zemí, spojte se! Vladimír Iljič Paroubek znovu na scéně a svolává všechny neúspěšné z minulosti. „Zjevte se a škoďte!“

Článek

Nespokojení všech zemí, spojte se! Vladimír Iljič Paroubek znovu na scéně (si on myslí) a svolává všechny neúspěšné z minulosti. „Zjevte se a škoďte!“ Čím víc vyžírků se nás sejde, tím budeme (jen my sjednocení) tlustější. Všichni bývalí ČSSD, komunisti, (bez)domovci, národní socialisti-lvi 21.století, třeba čerti nebo fašisti? – všechno jedno, jen hodně. Nestačí kapat, musí pršet. Na co vyhlašovat nějaký program? Nespokojených je přece hodně – to je program. A Velký sexymozek najde lék na všechny nespokojenosti (hubou určitě).

Já jsem třeba nespokojený, že v zimě padá sníh, lyžař, že nepadá. - jéžiš, už jsme dva. Manželka si neumí představit život bez delších nohou. Tři. Moje babička je nespokojená, že jí je 90 a né aspoň 70. Včetně kamarádek třináct. Dcera by zas chtěla 18 a ne 14. Se spolužáky čtyřicet. Soused a jeho rodina by místo jeté škodovky chtěli nové BMW, spolužáka štve dovolená v Chorvatsku – chtěl Maledivy. Už nepočítám… Boss veksláků z RaJ (kdo nezažil – komunistické Restaurace a Jídelny – a Jirka jim blbě šéfoval; veksláka si najděte sami) je nespokojený, že jeho bláboly nikdo moc nechce poslouchat. To je ale fakt šlendrián, taková moudra na záchranu světa.

Jéjej to nás je.

Vím, že to Paroubek myslí trochu jinak, jenže nespokojení se vždycky houfují, jedno proč. Něco pro změnu udělat, moc práce. Být nespokojenec – nádherně jednoduché; a hlavně je nás v grupě víc, víc toho pomluvíme a víc si postěžujeme – to je slast a uspokojení.

Že v této krásné zemi žijí lidé pracovití, šikovní a chytří – to se ví. Že tu najdeme i jejich opaky – to se taky ví. A mezi nimi jsou lidé zmatení. Nemají chuť ani čas sledovat analýzy, debaty, tabulky a grafy. Komu věřit? Sexymozek Paroubek spoléhá právě na to. Budu vykřikovat hesla a „von se někdo chytí“. Nespokojenost, to je nosné téma. Samozřejmě s vládou, atd. Ještě jsem neslyšel si někoho stěžovat na opozici.

A začneme nejdříve tam, kde jsou lidé nejméně obezřetní – do Evropského parlamentu. (Frajer Jirka oznámil, že v EP začne). Tam se to bude škodit a vyžírat, mňam mňam. To by bylo, aby se tam aspoň Velký sjednotitel neschopných nedostal. Tučná odměna jen za pár žvástů. A to se vyplatí!

Spoléhám, že většina voličů už vystřízlivěla z pánů Sládků, Zemanů, Baštů a podobných kreatur a nakonec i toho Paroubka. A bude se jen smát. Po revoluci jsem slyšel názory: volím Sládka, ať je v parlamentu sranda. Trochu drahá sranda. Jenže to je lepší si pustit dobrou komedii, než takového troubu.

Lidé bděte! Manipulátoři nespí a demokracii žádná blbá sranda neochrání.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám