Hlavní obsah
Knihy a literatura

Aura chirurgie: Jedinečná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Modracesta

aura chirurgie

Představte si léčení, kdy léčitel vezme chirurgické nástroje a váš problém opraví ve vaší auře, energetickém obalu těla. Vnímáte různé vjemy, cítíte účinek poté. Fikce? Realita? Metoda Gerharda Klügla představil ve svém dokumentu i Clemens Kuby.

Článek

„Z 60 % klientů, kteří se vyléčili díky operaci aury, zůstala přibližně polovina trvale bez příznaků. U zbývajících 50 % se symptomy po krátké době opět projevily. Důvody mohou být různé…“

Autor se zabývá tím, proč se někdy tělo neuzdravuje a poukazuje na případy, kdy i konvenční léčba špatně funguje a cosi nás udržuje nemocné. Od nepříjemných a často bolestivě nevědomých vzorců „chci lítost druhých, protože to je jediná pozornost druhých, kterou mám“, po využívání nemoci jako formy nátlaku na druhé až po příliš zaryté zvyklosti, životní okolnosti a mentalitu, která je už tak zatuhlá v minulosti, že jen těžko pouští sebe samého do představy „jsem zdravý“.

A to je jen střípek toho, co se v knize dozvíte.

Jde o živý popis zkušeností samotného autora, Gerharda Klügla, jeho životní cesty. Popisuje svou cestu na seminář anglického léčitele Toma Johansona, který viditelně na místě vyléčil několik pacientů, ale také ukázal autorovi, že i on sám má prokazatelně stejné vlastnosti. Byl ohromen a o pár dnů později to zkusil na svou kolegyni z patentového úřadu. Měla chřipku. Zjistil, že se nejednalo o placebo efekt, ale skutečně dovedl pracovat s léčivou energií.

Kniha nabízí nejen působivé dobové fotografie z práce autora, práci s klienty, ale také živé popisy jednotlivých případů, rozhovorů a pocitů, které zažíval nejen on, ale i klienti. Prožívat s nimi budete příběhy uzdravení i vzniku nemocí, jednotlivá sezení u aurachirurga, dostaneme se k principu stresových reakcí, pocitů viny a epigenetice, která se zdá velmi nadějným oborem pro budoucnost. Naše geny se přizpůsobují tomu, jak a kde žijeme. Jak reagujeme.

A naše mysl má schopnost opravit vzorce chování a tedy vylepšit i naše geny. Evoluci tak máme podle této metody v rukou více než si myslíme.

Část knihy obsahuje také úvahy nad moderní medicínou a jejím spojení s touto metodou. V Německu, kde autor žije, vyučuje svou metodu aktivně fyzioterapeuty nebo zdravotní sestry a zdá se, že to je velmi dobrý doplněk ke konvenční léčbě.

Závěr a perspektivy?

Dozvíte se mnoho o této fascinující metodě, tyto části knihy jsou velmi čtivé.

Dozvíte se mnoho o sobě samých, o tom, jak eliminovat stres skrze jeho pochopení a částečně a velmi účinně si tak pomoci od některých zdravotních neduhů.

Rozhodně stojí za pozornost, protože je dokázáno, že mnohé neduhy se nejprve projevují jako nerovnováha v našem energetickém systému, necítíme se dobře, někde něco pracně vyvažujeme, vykousané díry v naší energii, přemáhání, přetahování… a teprve potom se objeví projev fyzický.

Glosář, obrázky a bibliografie pak doplňuje informace tak, aby chtivý čtenář opravdu měl k dispozici celou historii a záběr knihy.

Vydalo nakladatelství Anch books

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz