Hlavní obsah
Názory a úvahy

MajkJePan považuje gaye za nemocné a stříká po důchodcích od petice pepřovým sprejem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Morální Maják

U bizarního petičního stánku před úřadem vlády zuří válka. Nebo alespoň tak ji nazývá profesionální provokatér MajkJePan, který osazenstvu stánku vozí třeba hnůj. Ukázal se ale hlavně jako primitiv, co chce hlavně podojit svoje fanoušky.

Článek

Příběh petičního stánku u Strakovy akademie se píše už více než rok. Původně si tu poměrně sofistikované obydlí vybudoval jakýsi Ondřej Thor, který patří mezi prominenty domácí antisystémové scény. Více než rok trvající dobrovolné bezdomovectví nakonec ukončily úřady. Thor mezitím prchnul na Slovensko, kde žádá politicky azyl. Bizár ale pokračuje. Očividně si vybudoval velkou fanouškovskou základnu a jeho ideoví následovníci hned po odstranění stánku založili stánek nový a to v podstatě za rohem vedle vchodu chátrající budovy naproti Úřadu vlády. Tady se střídá rozličná parta lidí, kteří jsou proti všemu, a demonstrují tím odpor proti vládě a bůhví čemu. Vlastně to skoro nikoho nezajímá.

Zrovna šel okolo s hasičákem

Přiživit se na nich rozhodl „Detektiv Mike“, jak si teď Mike Oganesjan říká. V minulosti proslul okázalou buzerací Městské policie nebo také tím, že několikrát skončil před soudem. Třeba v roce v roce 2022 dostal tři roky podmíněně za přisvojení pravomoci úřadu, výtržnictví, vydírání a násilí proti úřední osobě. Petičnímu stánku se začaly dít různé věci, u kterých zrovna náhodou je pan Majk, který všechno točí na video. Tváří se, že asi jen šel kolem, ale zrovna někdo stánek rozřezal nebo tam hodil dýmovnici. Mike měl kupodivu u sebe hasicí přístroj a stánek preventivně vystříkal.

Oganesjan tvrdí, že petičnímu stánku vyhlásil válku. Ta podle všeho vypadá tak, že prostě chodí skupinku lidí často v důchodovém věku prostě otravovat. Chová se spolu se svými kamarády hodně namachrovaně a pořád dokola s nimi vede nekonečné žvanění o ničem. Třeba se dožadují odpovědí na to, co tam mají za petice a v podstatě se tam dokola nekonečně blábolí. Sice říkají, že chtějí diskutovat, ale jedno ze setkání mělo třeba takovou podobu, že nějaké z žen u stánku asi stokrát řekl „p**o“.

Shodne se na tom, že nesnáší buzeranty

Svoji intelektuální úroveň Mike, který se honosí tím, že má jen základní školu, předvedl při jedné takové debatě s jedním z pánů okolo petičního stánku. Ten začal jako správný antisystémový aktivista vykládat blábolit něco o LGBT ideologii. A tady se Mike krásně chytil. Začal vykládat o tom, že „teplouši jsou zlo“. Na tom se hned shodl. „To jste frajer,“ řekl mu, protože nesouhlasí s tím, aby jeho syn chodil „s nějakým teploušem do školy“. Ukázal taky krásně, že prostě nedokáže pochopit, že existují rodiny třeba gayů, které vychovávají děti. „Buzeranti by neměli mít vůbec právo veřejně cokoliv, doma ať si dělají co chtěj,“ předvedl svojí intelektuální výši. Nemají prý mluvit do televize, nic! „Je to nemoc,“ dodal.

Jsem křesťan, tak nesnáším homosexuály

Jako správný absolvent základní školy předvedl také své znalosti dějepisu. Začal vykládat o tom, že má předky z Arménie, kde vznikla nejstarší křesťanská církev. To ho asi opravňuje k tomu nadávat homosexuálům. Něco jako miluj bližního svého se na základce asi už nenaučil.

U petičního stánku Mike vyvolává úplně absurdní divadlo, při kterém pořád tvrdí, že ho za týden vyžene. Zatím se mu to ale nepovedlo, protože s tím začal už minimálně před 14 dny a stánek na ulici stále je. Docílil ale toho, že u něj prakticky pokaždé, kdy se tam objeví, musí zasahovat policie. Jedno z představení, při kterém opět předvedl své rozsáhlé znalosti byl případ, kdy honil muže, co vzal z koše hnůj.

Stíhání muže s hnojem

Ten tam Mike se svými nohsledy dříve přivezl a vysypal ho právě do koše přímo vedle petičního stánku. Už to vyvolalo konflikt s jedním z dalších postaviček dezinformační antisystémové scény Ivanem Smetanou, který mu nastříkal pepřový sprej do obličeje. V jiný den se ale stalo, že jeden z lidí vzal hnůj do pytle a chtěl ho odvézt autem. Mike začal volat na policii, protože podle jeho geniálních znalostí ten muž odcizil majetek Pražských služeb. Každý odpad je totiž majetek této společnosti. S tím volal na policii a naháněl muže po Praze v autě, aby ho pak s asistencí policejní hlídky donutil vysypat zpátky do koše. Opravdu inteligentní využití času policistů.

Anketa

Odstraní Mike stánek?
ANO
27,3 %
NE
59,1 %
Všichni na sebe budou navzájem stříkat pepřák
13,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 22 čtenářů.

S důchodci se neperu, ale stříkám pepřovým sprejem

Pan Mike celou dobu také tvrdí, že nevyvolává konflikty, ale kupodivu u stánku vždycky je, když tam někdo konflikt vyvolá. Další případ, kde roli hrál pepřový sprej, si kupodivu taky natočil. Zrovna, když přijel provokovat lidi u stánku tím, že jim ho odtáhne, přijel nějaký muž na koloběžce a stánek rozřízl. Kupodivu se proti němu jeden z lidí od stánku očividně v důchodovém věku pustil. Propukla bitka, při které Mike na důchodce začal stříkat očividně pepřovým sprejem. Mezi tím pobíhala jeho již hysterická manželka, se kterou se tam předtím Mikův neméně inteligentní kamarád asi hodinu dohadoval o ničem. Ještě má tu drzost celou dobu řvát, aby někdo nevytvářel konflikt.

Posílejte korunky

Všechny tyto divadelní etudy Mike sdílí po sociálních sítích, kde láká předplatitele na web herohero.co. Tenhle člověk může imponovat tak zhruba publika Filipa Turka a lidem podobně intelektuálně vybaveným, jako je pan Oganesjan.

Svými výstupy předvádí, že mu očividně je úplně jedno, zda někde stojí petiční stánek, ale cílí jen na to, aby si dělal reklamu pro sebe a svoje pochybné podnikatelské aktivity, kterými se ještě ve videích chlubí. Dělat normální práci totiž asi tenhle člověk nedokáže.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz