Hlavní obsah
Názory a úvahy

Slizák v tramvaji je ochrana před hijábem. Superkonzerva Bratříček dostal záchvat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Na ženy mají slintající pánové právo se dívat, protože pravý český muž je ochrana před hijábem. Tuto převratnou myšlenku stvořil jedna z největších tuzemských konzervativních mluvících hlav jako reakci na kampaň v pražské MHD.

Článek

Je opravdu pozoruhodné, jak dokáže svět konzervativců narušit i obyčejný plakát v metru. Obzvlášť pokud jím ještě sám ani nejezdí, protože tradiční muž sedí v zácpě.

Pan bratříček, vlastním jménem Ondřej Tesárek, plní roli internetové mluvící hlavy velmi kvalitně. Na sociálních sítích prezentuje své konzervativní názory s velkou vervou. Dá se říct, že mu vadí úplně všechno, co jakkoliv narušuje jeho bublinu, kterou si kolem sebe pěstuje.

Hnusný feministky

Teď předvedl opravdu kvalitní hysterický záchvat poté, co v pražské MHD objevil kampaň, která má upozorňovat na sexuální obtěžování. Týká se to hlavně žen. Pan Bratříček ale bleskurychle odhalil, že to nevymyslel jen tak někdo. Ale slušně řečeno ošklivé a staré ženy. Na kampani totiž spolupracoval spolek Konsent, který pány jako je Tesárek vytáčí do ruda. Nadávkami nešetřil a také tvrdil, že jsou „nasátý na stát skrze státní média školí to poslední, co z mužů zbylo, ale co je nejhorší,“ přidal.

Už teda výraz státní média poměrně slušně ukazuje myšlení tohoto pána. Pokud to neví, tak státní média mají v Rusku, ale on to říká schválně, protože příliš narušují jeho bublinu tím, že tam pouští kdejakou feministku.

Sám by jim totiž mohl naservírovat podle jeho slov deset tisíc žen, co o zírání v tramvají stojí a dělají pro to maximum. A proto je teda celá kampaň blbost. Logika jako hrom. Protože mají výstřih, tak o to stojí. Taky jim oznámil, že končí s předstíráním, že feministky jsou relevantní součást společnosti. To pozor teda.

Čumil ochránce před hijábem

Ta největší myšlenka ale přišla záhy. „Českej muž je vaše ochrana před hijábem, kamenováním nebo vodkou nasáklym rusákem, a bude si zírat na vaše výstřihy, uplý legíny i nohy, a žádnej úchyl ho tu nebude z našich daní peskovat,“ káže. Naše civilizace podle něj má problém nejenom s epidemií žen, které přirovnává k prostitutkám, ale také s feminismem. Jestli to dává nějak extra smysl, ať si každý rozhodne sám.

Logika tohoto konzervativního myslitele je tedy taková, že dokud nám tady progresivisté nebo neomarxisti, kteří mu v jeho hlavě boří všechny hodnoty, nezakážou slintat v tramvaji ženám do výstřihu, bude tady normální svět, jak rád říkal Klaus junior. Až to nepůjde, tak to tady ovládnou muslimové. Už čekají na hranicích.

Opravdu nejlepší je ještě jeho přídavek na závěr. „Z mojí dcery se uzíráte,“ vzkázal. Docela bizár.

Hvězda internetu

Není také bez zajímavosti, že jeho šíleného internetového výronu myšlenek si hned povšimla hlavní kremelská žumpa českého internetu Parlamentní listy, kde si hned tamní propagandisté na jeho výstupu smlsli. Dobrá práce, takhle se brání hodnoty pane Bratříček. Gratulki.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz