Hlavní obsah
Názory a úvahy

Vidlák už dává Putinovi tipy, kam útočit v ČR. Co na to jeho kamarádka Konečná?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Do naší encyklopedie lidí, kteří žijí ve světě naopak nebo obdivují Putina a jeho válku, nesmí chybět poslední příspěvek jednoho z čelních představitelů dna naší společnosti Vidláka. Už rovnou píše, kam má Putin střílet rakety v Česku.

Článek

Daniel Sterzik už je lidem, kteří se rádi baví svými intelektuálními výkony těch duchem méně obdařených, poměrně známý. Dělá ze sebe experta nejen na zemědělství, mezinárodní politiku, ale teď už se asi hodlá ucházet o místo přímo v ruské armádě.

Jeden z jeho pravidelných mozkových výronů, které čte asi tak stejně lidí jako malůvky na veřejných záchodech na pražském hlavním nádraží. K rozplývaní se nad obrovskou sílou neporazitelného ruského medvěda přidal klasické blábolení dezinformátoru a užitečných idiotů ruské propagandy o zatahování do války, do které nás tahá Fiala a celý západ.

Obdivně hledí na medvěda

Prý se můžeme dočkat exemplární odpovědi od onoho medvěda. „Můj první tip jsou Pardubice. Tam je největší evropská továrna na střelnou bavlnu i na trhaviny a široko daleko není jediný systém protivzdušné obrany. Jedna dobře mířená střela by zničila polovinu evropské produkce základní vojenské suroviny,“ hned připojil tip, kterým se má ruské velení řídit. Takovým lidem se běžně říká kolaboranti a v zemi, kterou Vidlák tak obdivuje, by za to skončil v lepším případě někde v lágru.

Vzhledem k tomu, že volby již jsou za rohem, sluší se připomenou, komu tento pán fandí. Ve svých myšlenkových pochodech, které ventiluje po internetu, často mluví o nikom jiném než Kateřině Konečné. Tedy soudružce Konečné, která stejně aktivně kritizuje EU, jako si užívá miliony, které tam vydělala. S Vidlákem třeba v jednom videu vařila jakousi šlichtu. Tak komunisti k Rusku vždycky obdivně vzhlíželi a kolaborantů tam bylo opravdu plno.

Otázkou zůstává, kdy začne Vidlák rovnou po vzoru soudruha Biľaka psát zvací dopisy do Moskvy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz