Hlavní obsah
Názory a úvahy

Za hajlováním musíte na Ukrajinu, napsal poslanec ANO Nacher. O co mu jde?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Do síně slávy internetových blábolů se rozhodl zapsat poslanec za ANO a odborník na takzvaný dvojí metr Patrik Nacher. Jde mu snad o to porazit lidovce v soutěži o největší ostudu na sociálních sítích? Nebo jen nadbíhá proruské lůze?

Článek

To, že každý občas na sociální sítě napíše nějakou blbost, dnes ví už i malé dítě. Někdy se člověk zapomene ve sklípku a omámen tichým vínem začne dožadovat pozornosti děvčat nebo třeba vypisovat vzkazy velvyslanci Velké Británie. Většinou si toho nikdo nevšimne, ale když to začnou dělat třeba známí herci nebo poslanci, tak z toho je většinou ostuda.

Na sociální síti X teď začala kolovat sice krátká, ale za to velmi úderná konverzace, do které se zapojil poslanec a pražský zastupitel Nacher. Ten je známý tím, že si rád stěžuje, jak jsou na něj zlí třeba novináři. Jednou se takhle dokázal slušně vytočit třeba Jakuba Železného z ČT.

Kde se podle Nachera hajluje?

Na sociální síti se rozhodl zapojit do konverzace, kde si hlubší kontext úplně neznáme, ale jeho pár slov zanechá docela nechutnou pachuť. Když jeden z uživatelů podle jeho slov v den útoku na dětskou nemocnici v Kyjevě napsal někomu komentář „zahajluj“, tak mu Nacher odpověděl „to musíte na Ukrajinu“. Hrdinsky již svůj výplod smazal.

Opravdu si to pan poslanec myslí? Skoro snad lepší doufat, že ne. Je to mimo jiné člověk, který spolu s Markem Výborným z KDU-ČSL pracovali na takzvaném milostivém létě, které pomáhalo lidem zbavit se nesmyslně nabobtnalých dluhů. Budiž i toto důkazem, že i lidovci nebo Nacher nemusí dělat jen ostudu.

Co z toho má?

Píše tedy ve stylu ruské propagandy, která právě blábolení o tom, že Ukrajinci jsou fašisti šíří, aby si přilákal nové voliče. Opravdu hnutí ANO touží po největší lůze a spodině společnosti, že klidně zahodí veškerou svoji identitu a začnou se chovat jako někteří slovenští politici, kteří už veřejně stojí na straně Ruska?

A není náhodou panu poslanci ze sebe na blití?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz