Hlavní obsah

Jsem sv**e, pane Foltýne?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Peníze nepáchnou… výrok římského politika, kterému vyčítali zdanění veřejných záchodě.

Komunista Kateřina Konečná se ptá na síti X.

Článek

Dobré ráno všem, kteří přemýšlejí vlastní hlavou!

Tak se nám rudá Kateřina nalezla do koordinátora Foltýna. Také máte ten problém, že se vám plete s vítačem Nočních vlků a kontroverzním politikem prokremelského typu Foldynou ? Ten začal v ČSSD, odtud přehnal do SPD, názory však, co já vím, nezměnil. Další strana, kterou nemohu volit. Ale k věci. Kateřina se na síti X sugestivní ptá, zda je sv**ě , když má na Rusko - Ukrajinský konflikt jiný názor, než naše vláda. Nevážená komunistko Konečná! Napsal bych vám stokrát ANO, ale jsem dálek toho, lidi soudit, to může jenom Bůh, tak vám odpovím takto : možná jste jenom pomýlená a nechcete vidět opravdové sviňárny vašich soudruhů v minulosti - zavírání západních letcú, popravy politických oponentů, popravy nevyhovujících soudruhú z vlastních řad v důsledku stalinistické paranoia, vyhnání do emigrace, zabrání soukromého majetku, ničení životů oponentů režimu - mám pokračovat?

Nebo jste prachsprostá bezpáteřní karieristka a vezměte se na vlně laciného a líbivého populismu pro jednoduchý a nepřemýšlející plebs, kdy jednou rukou berete plat europoslance a veřejně vykřikujete cosi o demolici EU. Ostatně, ny stejné síti vám odpověděl bývalý předseda KSČM, Jiří Dolejš. Pane předsedo, na takovou odpověď ve vaší straně chce mít opravdu koule. Nesouhlasím s vámi vyznávanou ideologií, ale za tohle palec nahoru, jste pro mě rovný chlap, alespoň v tomto!

Takže milá Kateřino, zpytuj svědomí, máš-li jaké, použij sebereflexi ( u komunisty takřka nemožné) a odpověz si sama. Nebo to nech na soudu dějin. Já si nás tebou jako Pilát Pontský mají ruce.

Krásné ráno všem lidem hodným toho jména!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám