Hlavní obsah
Názory a úvahy

StarDance: Přestaňte už posílat hlasy Maršálkovi, nebo kvůli němu zase vypadne někdo, kdo umí tančit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Gaby Lopez / Creative Commons / pexels.com

Taky máte ten pocit, když se díváte na StarDance a někdo vypadne, že to nebylo tak úplně právem? Že jsou tam ještě mnohem horší tanečníci? Jenže za všechno můžou právě televizní diváci a jejich hlasy.

Článek

StarDance je velmi oblíbený televizní pořad, který je především o tanci, přestože obsahuje mnoho prvků zábavného pořadu. A to je právě to, s čím si ho diváci pletou. Se zábavnou estrádou plnou komických vystoupení. Jenže nás baví to, že někomu to tancování moc nejde. A z nějakého neznámého důvodu, chceme tyto soutěžící vidět znovu, přestože o tanci nemůže být řeč.

Páry složené z celebrit a profesionálních tanečníků či tanečnic se každý týden připravují na své další tance, aby divákům v sále i u televizních obrazovek převedly co možná nejlepší taneční číslo. Někdo ale prostě nadání pro tanec nemá, a tak ani tvrdá dřina s trenérem či trénerkou na tom nic nezmění. A to je přesně případ kuchaře Josefa Maršálka. Určitě mu nelze upřít nadšení a snaha, ale výsledek bohužel nikdy nevypadá dobře.

To je ale samozřejmě pochopitelné. Pokud někdo nemá nadání ani postavu pro tanec, jeho číslo nebude patřit mezi ty dobré, ani kdyby na tom dřel celý týden od rána do večera. Jenže diváci se rozhodli, že Josefa Maršálka domů nepošlou. Posílají mu více hlasů, než kolik jich obdrží i tanečně kvalitní páry, které předvádějí na tanečním parketu obstojné či vynikající výkony. Bohužel i přesto vypadnou a své umění už nám v dalším kole nepřevedou.

Josef Maršálek byl tanečním outsiderem od prvního kola letošního ročníku StarDance. Přesto se předpoklady, že vypadne hned jako první ze soutěžících, nepotvrdily a Josef Maršálek se stále zuby nehty drží v soutěži. Mezitím soutěž opustily hvězdy jako David Prachař, Ivana Chýlková, Richard Krajčo nebo Tereza Mašková. Obzvlášť u Richarda Krajča, pokud budeme posuzovat taneční výkony, je to mimořádná škoda.

Právě Krajčo patřil od prvního dílu k favoritům soutěže a jeho vyřazení zklamalo mnoho diváků a milovníků tance. Jeho výkony byly vynikající a dokázaly diváka zvednout ze židle. Diváci se ale zřejmě rozhodli, že Josefa Maršálka v soutěži udrží, a tak pro něj hlasují bez ohledu na jeho výkony a výkony ostatních soutěžících. Pokud takto budou televizní diváci pokračovat, mohlo by se nám stát, že ho uvidíme i ve finále. Vždyť už v roce 2015 se do finálového večera StarDance probojoval i absolutní netanečník Lukáš Pavlásek. Jenže ten svými pohyby a výrazem alespoň bavil. Jeho komické výstupy dokázaly diváky u obrazovek rozesmát. Josef Maršálek však rozhodně komik není. Je to ale velmi sympatický člověk, a možná právě proto ho diváci mají rádi.

Dnes nás čeká další finálový večer, ve kterém budou opět, jak jinak, rozhodovat svými zaslanými SMS hlasy právě diváci. Za milovníky tance doufám, že vyřazený pár bude skutečně ten pohybově nejhorší a nevypadne zase někdo, kdo si to rozhodně nezaslouží.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz