Hlavní obsah
Názory a úvahy

Pepa Maršálek se rozhodl zatočit s hejtry. Z kritiky si nic nedělá, bere ji jako pochvalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: ČT-Pořad Stardance/se svolením

Pepa Maršálek se svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou.

Poslední týden se na internetu stále dokola objevují nenávistné komentáře na cukráře Pepu Maršálka. Ten se v sobotu ráno naštval a jeden takový sdílel na svém Instagramu. To je ostuda…

Článek

Taneční soutěž StarDance je téměř měsíc v televizi. Jenže nejen já, ale i ostatní sledující se domnívají, že z taneční soutěže se stává spíše nenávistná show, kde neustále útočíme na jedno jméno. Tím je cukrář Josef Maršálek, který tancuje spolu s Adrianou Maškovou. Nebudu se ho zastávat v tom ohledu, jak je skvělý tanečník. Upřímně, Pepa Maršálek tancovat neumí, ale to není důvod k tomu, abychom na něho neustále útočili a kritizovali jeho výkony. Bohužel lidé na to mají jiný názor a sociální sítě se plní hejty na to, jaký je, jakou má postavu a také, že nic neumí.

Maršálek je mezi lidmi oblíbený

V první řadě je nutno podotknout, že se jedná o taneční show, do které se on sám dobrovolně nepřihlásil. S nabídkou účasti ho oslovila Česká televize, která ho tam chtěla. Kdyby věděli, že Pepa Maršálek nemá potenciál, tak ho nikdo a nikdy neosloví neosloví. To zřejmě nikdo z vedení televize ještě netušil, jaké ohlasy jeho působení v soutěži bude mít. Téměř dvakrát se dostal do posledního vyřazovacího duelu, ale vždy postoupil dál. Lidé doposud nepochopili, že o tom, kdo postoupí dále, rozhodují právě oni.

Josef Maršálek opravdu nemůže za to, že kvůli němu, jak někteří píší, vypadli další dva soutěžící. Ono to tak z jedné strany opravdu vypadá, ale ani Pepa Maršálek z toho není nadšený. Všichni se totiž během svého působení v této soutěži stali velmi dobrými přáteli a jeden druhého zároveň podporuje. Nikdo nesoutěží proti sobě.

Foto: Mišlušle

Maršálkovi došla trpělivost a nenávistné články o své osobě začal sdílet na svém instagramovém profilu.

Nenávistné komentáře nechápe

K tomu, že se o něm neustále píší nenávistné komentáře, se rozhodl vyjádřit Josef Maršálek se svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou během živého vysílání na Instagramu. To proběhlo ve čtvrtek a oba dva přiznali, že negativní komentáře je naopak utvrzují v tom, že mají dále pokračovat v tom, co dělají. Oba dva se shodli na tom, že do taneční soutěže nechodí jen profíci, ale především amatérští tanečníci, kteří se vše musí učit od začátku. To ještě Josef Maršálek netušil, že na seznam Médium vyjde v sobotu ráno další nenávistný článek, který lidi doslova burcuje k tomu, aby mu přestali posílat hlasy. Tento článek napsal uživatel Naturally, který zřejmě nemůže překousnout fakt, že je cukrář mezi lidmi natolik oblíbený, a proto mu všichni posílají hlasy. Pepa Maršálek se naštval a tento článek sdílel na svém Instagramu. K tomu připsal trochu rýpavý komentář ve stylu, že se na nás všechny těší.

Škoda, že dotyčný, který tento článek napsal, neukáže své taneční schopnosti a dovednosti. Možná bychom totiž zjistili, že Josef Maršálek tancuje lépe než on. Je vidět, že osobní antipatie jsou silnější než racionální uvažování. Proč musíme neustále někomu říkat, co má dělat? Snad si každý z nás umí rozhodnout o tom, komu chce poslat svůj hlas. Záleží jen na preferencích daného člověka, koho má nebo nemá rád. Já osobně bych si nikdy nenechala říkat to, co mám nebo nemám dělat. Snad mám svou svobodnou vůli a umím se rozhodovat. Navíc, pokud vlastním občanský průkaz, jsem snad svéprávná osoba, které dokáže rozhodovat o tom, co dělá a co dělat bude.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz