Hlavní obsah
Umění a zábava

Planá chvála na TV Barandov: Nudná interpretka vymóděna jak za krále Klacka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

S Jaromírem Soukupem si nezadá. Žena, která převzala po něm žezlo vypravěčky historických příběhů čiší amatérismem, je monotónní a nezaujme. A její oblečení - hrůza.

Článek

Hledali, až našli

Kdykoliv se na program TV Barandov v současnosti dívám, tak tato nová interpretka mě vždy přesvědčí o průměrném výkonu. Nemá emoce, nedovede se usmát, když to čtený text vyžaduje, a v kontrastu pak zase zvážnět, hlasová intonace je stále v rovině monotónní. K tomu všemu hýří nevkusným oblečením. Zřejmě loví z nabídky předminulého století.

Nové koště dobře mete

Naše zprávy nahradily Jaromírovy Moje zprávy. Údajně vykazují vyšší sledovanost. Je to ovšem krátkodobý trend. Inovace a svěží vzduch, který zavanul na ukotvenou Soukupovu koncepci vypadá slibně, ale až trend dlouhodobý ukáže, jestli rozhýbaný kolotoč se otáčí správným směrem.

VIP svět v novém hávu

S Evou Decastelo a Alicí Bendovou by pořad mohl zaujmout. Myslím, že obě dámy tuhle nabídku vzaly za vděk, jelikož v poslední době nikoho neoslnily, nikomu ani nechyběly.

Vlastně ano, něčím přeci jen se blýskly. Eva Decastelo před pár lety opět zapózovala dovedně bez svrchního prádla, osázená jen třpytivými kamínky. V mládí, během studia střední školy odjela do USA, kde pracovala v pornografickém průmyslu.

Alice Bendová žije aktuálně na Kanárských ostrovech, konkrétně na Tenerife, kde se věnuje podnikání v oblasti nemovitostí. Dříve se proslavila jako filmová a seriálová herečka.

Tady bez cenzury

Moderování J. Soukupa někdy drhlo, ale byl vždy autentický a příjemně kontaktní. Je velmi těžké mluvit několik hodin z patra, bez čtené předlohy.

Moje zprávy interpretované v jeho režii byly dobře vstřebatelné. Vměstnal tam celodenní dění u nás i ve světě, a vlastními slovy je převyprávěl. Nebyly tam žádné otřepané a nudné fráze, byl autentický a příjemně kontaktní.

Ve svých pořadech nešetřil kritikou známých osobností, zejména k těm, co se cítí být nedotknutelnými celebritami. Mnohdy byl trefný, ale sklízel za to žaloby.

Reklamy k nepřežití, ale bez nich je utrum

Je jich všude tolik, až bolí. Ať přepnete kamkoliv, všude na vás vyskočí vtíravá reklama. Dovedou znechutit, ale komerční televize bez nich nepřežijí. Jaromír Soukup, ještě nedávný vlastník mediálního impéria, měl v poslední době klesající sledovanost. Možná dlouhodobě neinvestoval do výroby a to se odrazilo na celkové sledovanosti.

Kde chybí peníze, tam se inzerenti reklam nehrnou. A to byl zřejmě kámen úrazu. Komerční televize je závislá jen na množství reklam.

To se to bahní veřejnoprávní televizi. Stále zdražuje, a vy diváci plaťte. A to povinně, nebo si vás najdeme. Tak to pocitově zní. Tenhle subjekt se nemusí starat o nějaké reklamy (vlastně je ani nesmí mít), ten má životnost zajištěnou. A to, co vyprodukuje, žádná sláva. Kromě nakoupených licenční pořadů, co trochu osvěží.

Bohatství nebo dluhy

Nejspíš obojí. Některé subjekty si nárokují mnoho miliónů. Ovšem J. Soukup uměl během let dobře zainvestovat do nemovitostí a tak asi nedá všanc vše, co vybudoval. Ale nešlo jinak, než pod tlakem věřitelů prodat TV Barandov novému majiteli.

Je veřejně známé, že vlastní ještě několik firem, pozemky, nemovitosti, ale ne tak ledajaké. Koupil luxusní bydlení v nejdražší části Prahy, zabezpečil i své dvě dospělé děti. Ví se o něm, že má nádherný byt v nekonečné výšce mrakodrapu na Manhattanu v New Yorku. Krásné  dovolené rád tráví ve vlastní vile ve Španělsku.

Všechno šmahem zrušit

Pan Jaromír Soukup je dříč, který si uměl vždy poradit. V poslední době moderoval téměř všechny televizní formáty. Můžeme se domnívat proč asi. Když financí není nazbyt, řešení se najde. Z jeho mnoha pořadů bych vyzdvihla rozhovory na aktuální a politická témata J. Soukupa a M. Kalouska. Byla by škoda, kdyby se vzhledem ke změnám na TV Barandov některé pořady nezachovaly. Věřím, že měly dobrou sledovanost.

Zdroj: https://zijuspesne.cz/jaromir-soukup-jak-prisel-k-penezum-a-jaky-ma-majetek/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz