Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vzduchem rezonuje rozvod A. Babiše. Tenhle cejch se asi u politiků dědí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Nedivme se. Manžel je stále pryč od rodiny, kromě sezení v parlamentu cestování doma i v zahraničí, rozhovory, návštěvy a kontakty s lidmi. Času na doma moc nezbývá. A to je ten problém.

Článek

V hlavní roli peníze i společenská prestiž

Zavzpomínejme, kolik manželství se rozpadlo premiérům nebo předsedům politických stran v blízké i vzdálenější budoucnosti. Některým stoupla sláva do hlavy, a vzhledem ke své domnělé popularitě, vlastní nenahraditelnosti a schopnostem, i slušným materiálním zajištěním, kterým snad většina disponuje, stávající partnerku odkopli.

Najít mladší a možná pohlednější, na kterou by v civilním životě třeba ani nedosáhli, nyní nebyl problém. No a jak někteří dopadli? Bez praní špinavého prádla se to neobešlo u Jiřího Paroubka, Petra Nečase i Mirka Topolánka.

Ostudný rozvod Petra Nečase

Je to již dávno, ale závažné problémy, včetně nespočtu soudů, se táhnou ještě dodnes. Politik měl doma krásnou, vzdělanou manželku a lehkovážně ji vyměnil za ženu, která podle telefonního hovoru s P. Nečasem, jež byl k jejich ostudě veřejnosti zprostředkován, se předvedla jako vulgární, útočná a krajně panovačná osoba. Myslím, že doposud si žádné sympatie veřejnosti nezískala. Spíš naopak.

Třicet let společného soužití není málo

Pro veřejné osoby a jejich partnerské vztahy, kdy jsou stále na očích veřejnosti, a zejména  prostřednictvím médií zviditelněné, propírané, opěvované i zatracované, o svém soukromí si mohou nechat jenom zdát, a přitom udržet třicetiletý vztah, je někdy terno.

Kde bydlí paní Monika?

Pro většinu z nás sice překvapení, ne však pro ty, kteří si všimli, že Monika Babišová bydlí už dávno jinde. Zároveň informace o údajné obří rezidenci, situované na okraji Průhonic, kde nyní vyrostlo vilové městečko, a kde se na podzim loňského roku měly chystat základy pro vilu A. Babiše, se přísně tutlala. Tohle místo je nyní obehnáno vysokou zdí s mohutnými vraty, dovnitř není vůbec vidět. A to je všechno, stavaři postavili zeď a tradá pryč.

O stavbě ani muk a jednoznačný distanc

K započaté stavbě se Andrej Babiš nepřiznal, a důrazně tvrdí, že se nikam stěhovat nehodlá. Bylo by zvláštní, kdyby se v přípravách stavby obří rezidence pokračovalo, když se rodinná situace tak náhle zvrtla. I když původně byl velký tlak na to, aby veškerá dokumentace byla rychle hotová a začalo se stavět co nejdříve.

Žádnou zář reflektorů, nemá to ráda

Monika Babišová na mě působila vždy příjemně a přirozeně. Navenek svého muže reprezentovala skvěle, vkusně upravená, komunikovala v několika jazycích. Přestože se věnuje projektům pro potřebné, a se svým manželem byla zakladatelkou Nadace Agrofert, která podporuje školy, seniory, matky samoživitelky, moc se toho o ní nevědělo. Rozhovory zásadně odmítala. Teď se o ní ví, kde bydlí, kam se vrací, jen ne za Babišem.

Babišovy sociální sítě

Nešlo si nevšimnout, s jakou vervou se A. Babiš vrátil opět do politiky, i když tvrdil, že právě ta je příčinou poškození rodinných vztahů, jeho zdraví i byznysu. Přišel na chuť sociálním sítím, prezentuje se tam jinak, než jsme zvyklí, dobrou náladou a úsměvy nešetří. Možná už má za Moniku náhradu, možná je to jeho zastírací taktika. Jedno je ale jisté, o případnou partnerku nouze nebude.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz