Hlavní obsah
Satira

Evakuační zavazadlo: Když tisíciletá voda ohrozí růžový svět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://pixabay.com/cs/photos/plame%C5%88%C3%A1k-baz%C3%A9n-mo%C5%99e-voda-3654498/

Ideální evakuační plavidlo

Barbíny, máme krizi! Ale nebojte, i za apokalypsy můžete být stylová. Představujeme vám ultimátní evakuační zavazadlo pro Barbíny, protože i při záplavách je potřeba zářit.

Článek

Takže varování: přichází tisíciletá voda. Ať už je vaše přirozené prostředí pláž, nákupní centrum nebo váš stylově zařízený domeček snů, je čas jednat.

Co nesmí chybět v evakuačním kufříku Barbie?

Lesk na rty (voděodolný, samozřejmě)
Kdo říká, že na záchranném člunu nemůžete vypadat skvěle? Lesk na rty je základní vybavení každé moderní ženy. Jakmile se dostanete z evakuačního vozidla, budete chtít zazářit – doslova. Voděodolná varianta je samozřejmostí. Povodeň není omluvou pro suché rty!

Nafukovací plameňák
Na co člun, když můžete mít svého růžového nafukovacího plameňáka? Stylový a praktický, ideální pro přežití na vodě. Navíc uděláte dojem na ostatní evakuované, kteří se tísní v obyčejných lodích. Na sociálních sítích to bude zaručený hit!

Powerbanka posetá třpytkami
Přežití v 21. století znamená přežít s nabitým telefonem. Není signál? Nevadí. Hlavní je, že můžete dál fotit a později sdílet svou cestu záplavami. Nezapomeňte, že powerbanka musí být nejen výkonná, ale také růžová a posetá třpytkami. Tisíciletá voda na estetiku nehledí, ale vy byste měla.

Voděodolná řasenka (vhodná na vodní hrátky)
Při evakuaci je pravděpodobné, že vás sem tam potká kapka vody. Ale co na tom, když máte tu správnou řasenku! Voděodolná a odolná proti rozmazání – ideální, pokud se na obzoru objeví nějaký Ken, který se právě brodí vodou a potřebuje zachránit.

Mini fén (do kabelky)
I když jste právě proplula tisíciletou vodou, nezapomínejte na styling. Kompaktní mini fén vám pomůže usušit vlasy, jakmile se dostanete do bezpečí. Koneckonců, nikdo nechce mít při velké vodě neposedný účes. A pokud nebude k dispozici elektřina, můžete fén použít alespoň jako roztomilý doplněk.

Selfie tyč (s vestavěným plovákem)
Dokumentace vaší evakuační cesty je zásadní! Selfie tyč s plovákem zajistí, že vaše fotky budou vypadat skvěle i z rozbouřené řeky. Navíc je to skvělá zbraň proti nezvaným vodním tvorům – jeden úder a hejna plovoucích krys se rozestoupí.

Náhradní lodičky
Ano, růžové gumáky jsou fajn, ale co když narazíte na plážovou párty? Elegantní růžové lodičky s flitry jsou přesně to, co potřebujete, abyste vypadala skvěle v každé situaci. Jen pozor na styk jehlových podpadků a vašeho plovoucího růžového plameňáka.

Umělé nehty
Umělé nehty se skvěle hodí nejen pro veslování, ale i pro nouzové otvírání konzerv. Jen si opět dejte pozor na možné střetnutí s vaším růžovým plameňákem.

Tipy a triky pro Barbíny ve světě záplav

Zachovejte si styl za každou cenu
Povodně nejsou omluvou pro ztrátu elegance. I když budete šplhat na evakuační člun, udělejte to ladně a s grácií. A když vám někdo nabídne pomocnou ruku, usmějte se a zdvořile odmítněte – přece musíte držet svou selfie tyč!

Život je růžový, i když je voda kalná
Pamatujte, že i během apokalypsy je potřeba mít pozitivní myšlení. Stačí si pustit svůj oblíbený playlist a představit si, že jste u moře. Hlavní je, že máte nasazené růžové brýle (doslova i metaforicky).

Závěr
Tisíciletá voda může zničit domy, vesnice a města, ale váš styl zůstane nedotčen. S tímto evakuačním zavazadlem se nemusíte bát žádné kalamity. Vaše lodičky v suchu, váš plameňák nafouknutý a váš lesk na rty dokonalý. A i kdyby vás voda nakonec odnesla na nějaký neznámý břeh, bude jisté jedno – vy budete zářit i v nejtemnějších chvílích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz