Hlavní obsah
Lidé a společnost

Telenovela po česku pokračuje! Soukup opět dokázal naštvat Hanychovou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: repro Instagram Agáty Hanychové

Od té doby, co Soukup potkal Hanychovou, jde to s ním skopce. A s ní vlastně také… On přišel o televizi a ona o naději dopracovat se opravdového partnerského vztahu, a nejen toho z nouze…

Článek

Seznámili se jako televizní magnát a bývalá modelka a influencerka. Agátu Hanychovou si v červnu 2022 pozval Jaromír Soukup do svého pořadu Instinkty Jaromíra Soukupa. „Tak já jsem přišla k Jaromírovi na rozhovor a stála jsem venku, kde jsem kouřila cigarety s komparzem. Přišel Jaromír s batohem a měl hrozně hezké nohy a já jsem se rozhodla, že ho sbalím. A tak jsem ho sbalila,“ chlubila se tehdy svojí cílevědomostí zamilovaná Agáta.

Těhotenství už po třech měsících

Po třech měsících se páru podařilo počít třetího Agátina potomka. Ta si tehdy možná vysnila, že konečně bude mít velkou a spokojenou rodinu. To ovšem neklaplo. Svatba se nekonala, místo ní přišel po roce rozchod. Společně se Agáta s Jaromírem nedočkali ani prvních narozenin své dcery Rozárky. Agáta tvrdila, že se rozešli, protože se její dvě starší děti, Kryšpín a Mia, tatínka nejmladší sestřičky bály. Bývalé modelce se ovšem se třetím dítětem a dalším nepovedeným vztahem začal bortit její sen o partnerském soužití, tak se rozhodla vstoupit do téže vody podruhé a zaměřit se na zbylé tatínky svých dětí. Tatínek Mii Jakub Prachař je šťastně zadaný s kolegyní Sarou Sandevou a jeho vztahy s exmanželkou jsou stále ještě na úrovni soudních jednání, takže zbyl jen tatínek Kryšpína.

Zbouchnul ji po čtrnácti dnech

S Miroslavem Dopitou kdysi Agáta otěhotněla po čtrnácti dnech. Svatbu pak odvolala kvůli údajné nevěře Dopity a vzápětí se seznámila s Jakubem Prachařem. Co bylo dřív není zcela jasné… Dopita se loni zrovna rozvedl a vrátil se do Čech z Bali, kde dlouhé roky pobýval z čistě praktických důvodů. Bývalý hráč amerického fotbalu totiž po skandálu na karlovarském festivalu v roce 2012, kdy napadl amatérského fotografa, který vyfotil opilou Agátu, dostal podmínku a prchl na ostrov Bali. Těch důvodů, proč bývalý Agátin snoubenec opustil Českou republiku, bylo ale víc. Po krachu vztahu se známou modelkou nebyl schopen uhradit dluhy a čelil čtyřem exekucím. Za neuhrazené zdravotní pojištění i soudní poplatky dlužil sta tisíce a nijak se tím netrápil. V roce 2016 se dokonce objevil v hledáčku policie kvůli údajnému neplacení alimentů a jiných dluhů. Spoléhal totiž na to, že Bali ho naší justici nevydá. Tam mu pomohla přítelkyně Tereza Halodová. Na novém působišti budovala bývalá golfistka hotel z peněz svého otce a Dopita jí údajně pomáhal. Na konci dubna 2018 se milenci vzali. Rozvedli se před rokem, údajně kvůli nevěře Terezy. Ta nic nekomentuje a je patrně ráda, že má tuto etapu svého života za sebou a bez následků.

Ona dře, on intrikuje

Dopita se po rozchodu s Terezou opět uchýlil pod ochranná křídla své bývalé skoro manželky Agáty, nastěhoval se k ní a zůstal. Agáta vycítila příležitost a Dopitu obratem dotáhla k oltáři. Teď si hrají na šťastnou rodinu. Míra si hraje golf a zdobí Agátin gauč a Agáta se jako obchodní zástupkyně na sociálních sítích může strhat, aby to vše utáhla. Na Instagramu už nabízí téměř vše, včetně obnošeného oblečení. Únava je na ní čím dál patrnější. Jaromír Soukup zatím rozchod nerozchodil a snaží se Agátě dostat na kobylku, což se mu celkem daří. I když je všem okolo jasné, že kosí její kamarádky jen proto, aby jí ublížil, ona se vždy na hozenou udičku chytí. Konec konců, od doby, kdy si bývalý magnát nemůže denně honit triko na televizní obrazovce, má dost času vymýšlet různé strategie na pomstu. Kdyby byl trochu chytřejší, došlo by mu, že stačí jen nechat plynout čas a na všechny jednou dojde.

Zdroj Aha, Blesk, Extra, Noviny Kraje, autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz