Hlavní obsah
Umění a zábava

Ze seriálu Ulice se stává přehlídka hereckých es

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Nova

Kdo v ní nehrál nebo nehraje, jakoby nebyl! Řeč je o legendárním seriálu Ulice, který po prázdninách vstupuje do své dvacáté sezóny.

Článek

Divácky nejoblíbenější a nejdelší seriál Ulice, má své fanoušky již od roku 2005. A letos půjde každý pracovní podvečer už neuvěřitelným dvacátým rokem. Tvůrci seriálu tedy nepolevují ve své snaze přinášet stále nová témata i lidské příběhy. Letos celé léto lákají diváky na zvučná herecká jména, která se v nových dílech Ulice objeví, stejně jako na „staré“ oblíbené herce, kteří se v Ulici již pár let neobjevili. Znovu se tak na obrazovky vrací třeba Tereza Brodská nebo Patricie Pagáčová. Vedle hvězdných tváří prvních sezon seriálu, ale přibydou i herecké hvězdy, jejichž postavy to v ději pořádně rozvíří. Mezi ně patří nově Ivana Andrlová nebo charismatický Jan Dolanský.

Jordánovi jsou zpět

Už nyní je jasné, že se v seriálu rozehrají nové příběhy Jordánových, kteří se divákům na čas ztratili z očí. Jak se měli? V Ulici se bude postupně odhalovat jejich nedávná minulost a zároveň řešit žhavá současnost. Nestárnoucí Tereza Brodská a Patricie Pagáčová i sympaťáci Matouš Ruml a Petr Vacek se znovu vtělí do svých seriálových postav. Opět se promění v Báru, Terezu, Davida a Tomáše, aby divákům vyprávěli jejich nové osudy. „Návrat Jordánových skloňují fanoušci Ulice na sociálních sítích snad ve všech pádech. Samozřejmě je zajímá, jaké příběhy jim naši scenáristé vymysleli. Prozradit zatím mohu jen to, že se jednotliví členové rodiny Jordánovy ocitnou na dalších životních křižovatkách,“ naznačuje producentka seriálu Ulice Janka Maršíková.

Andrlová, Rašilov i Dolanský

Kromě jmen představitelů Jordánových už padla také zajímavá jména nově příchozích, kteří se divákům Ulice ukážou v zásadních rolích. Do Ulice mají namířeno například populární Ivana Andrlová a oblíbený Saša Rašilov, pokračovatel legendárního hereckého rodu. Spolu s nimi se v seriálu objeví i charismatický Jan Dolanský, z jehož pohledu se fanynkám podlamují kolena. On má ale v civilním životě oči jen pro svoji manželku Lenku Vlasákovou se kterou jsou spolu už třiadvacet let. Postava, kterou hraje Jan Dolanský, prý v Ulici chyběla už dlouho. Diváci, a zejména divačky, mu budou určitě fandit od první chvíle. A bude se kolem něj točit hned několik ženských seriálových postav. „Nabídku na účinkování v seriálu Ulice jsem přijal vzhledem k tomu, že jsem neodolal nebýt součástí takového projektu, ve kterém již účinkovala nebo účinkuje řada skvělých filmových herců, jako například Martin Hofmann, Martin Pechlát, Hana Maciuchová, Milena Steinmasslová a řada dalších,“ vyjmenovává Dolanský jedno velké herecké jméno za druhým.

Zdroj: TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz