Hlavní obsah

Rakušanův veliký omyl

Médium.cz je blogovací platforma, tedy veřejně dostupná služba, na které mohou naši uživatelé svobodně vyjadřovat a publikovat své názory. Nejedná se o názory či postoje Seznam.cz ani žádné z našich redakcí.

Rakušanův a autorův veliký omyl.

Článek

Dobrý večer. Musím reagovat na článek , který popisuje výjezdy pana Rakušana za občany. Autor článku automaticky staví účastníky diskuse s panem Rakušanem do stáda primitivů, kteří neví, co s vlastním životem, na všechno a všechny nadávají a za své neúspěchy odsuzují ostatní. Pane autore článku, a zkusil jste se vpravit do jejich životní role, kdy třeba přišli o zaměstnání ne vlastní vinou, kde jejich životní náklady jsou na hraně, ne jejich vinou a pod. Nechci se zastávat ani jedné a hlavně ani druhé strany. Ale ta druhá strana slibovala před volbami, jak skvěle, bez problémů, s plnou životní úrovní, neklesajícími důchody a zářnou budoucností povede naší vlast do ráje. Pak se ale nemůžete divit, že určitá část společnosti, která neměla to štěstí a nezbohatla na restitucích, privatizaci a jiných vymoženostech dnešní doby je frustrovaná a současným politikům nadává. Na závěr jednu poznámku. Když byla u vlády minulá garnitura, proč jste nepsal stejné články o milionu chvilek, jejichž v uvozovkách předseda se zachoval stejně, jako Vámi popisovaní spasitelé. Zadlužený, jenom využíval vybrané peníze pro svoji potřebu. Je vždycky dobře měřit všem stejným metrem, pak se nemůže jeden divit, že jsou takové odezvy na pí ár výjezdy místopředsedy vlády mezi lid. Hezký večer.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám