Hlavní obsah
Názory a úvahy

Vojenské odvody povinné, či nepovinné?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povinné odvody nic neřeší, informace si stát může zjistit i bez odvodů.

Článek

V dnešní době, kdy bývalé kasárny jsou v lepšim slova smyslu ubytovnou lidí bez přístřeší, v horším případě nepropustnou džunglí, určitě jako zázemi pro čerstvě odvedené brance neposloúží. V dnešní době, kdy přednostně jsou z výstrojních skladů vystrojováni příslušníci zahraničních misí, nebo zvláštní jednotky, bychom čerstvě odvedené brance neměli do čeho obléct, snad ani do tepláků. A v dnešní době, kdy jeden jako druhý, ač politik, novinář, nebo rádoby odborník na všechno, nazývají náš stát, naši vlast Česko, a v horším případě Čechije, co chcete po dnešních mladých? Jakou hrdost mají mít? K motocyklu Čechije, která se vyráběla před 2.sv. válkou? A v horším případě je nasadíte do zahraničních misí? Pevně věřím, že kdyby došlo k napadení naší vlasti kýmkoliv, 90 procent všech neodvedených by si vzala flintu a šla by naši vlast chránit i bez odvodů. Ale aby muj syn byl vyslán v zájmu vyšších pklitických cílů někam do ciziny, tak si ho s prominutím zabiju sám. Já jsem ho zplodil, vychoval a nějaký politik, je jedno jaký, nebo zelený mozek, který se dopouští trestného činu poplašné zprávy a vyhrožuje válkou, nebude mé dítě posílat na smrt. Když bude napadena naše vlast, tak i když mi je 70, tak půjdu ji bránit, ale jinak, sorry.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám