Hlavní obsah
Lidé a společnost

Shopaholicadel alias Šopina je podnikatelka, která viděla příležitost na trhu a využila ji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: licence Canva

ilustrační foto

Je spravedlivé odsuzovat někoho za to, že se snaží vydělávat peníze tím, co dělá. Šopina je podnikatelka, která využila příležitost na trhu, kterou viděla. Její způsob podnikání může vyvolávat kontroverze, ale je také unikátní a originální.

Článek

Shopaholicadel, známější jako „Šopina“, je neoddiskutovatelně kontroverzní postavou českého internetu. Její chování je často drsné, nekompromisní a mnohdy až hrubé. Přesto se ale nemůžeme divit, že má početné publikum, které ji stále sleduje a podporuje. Její provokativní styl a následné skandály jsou pro mnohé diváky zdrojem zábavy a zvědavosti, co přijde další. Konec konců, kdo z nás čas od času nesleduje reality show, kde se divíme absurdním situacím a postavám?

Šopina se svým chováním nebojí překročit hranice, a to může být pro někoho osvobozující. V době, kdy se od všech očekává dokonalost a kdy může být internetové prostředí plné přetvářky, je její upřímnost, ať už je jakkoli drsná, pro někoho svěžím vánkem. I když to někdy vede k obviněním z týrání zvířat nebo k obviněním z hrubého zacházení s fanoušky, je důležité si uvědomit, že vše je zprostředkováno skrze internet, kde se snadno šíří fámy a polopravdy.

Je také pravda, že Šopina je velmi dobrým marketingovým stratégem. Její vyhrožování policií, neustálé výzvy k posílání peněz a další kontroverzní taktiky jsou dokonale vystavěny na to, aby upoutaly pozornost. A to funguje. Mnoho lidí ji sleduje právě kvůli těmto šokujícím momentům, ať už z obdivu nebo z pobavení.

Co se týče jejího vztahu s přítelem, je opět na místě připomenout, že to, co vidíme na obrazovce, je jen malý výřez jejich skutečného života. Je možné, že jejich vztah je mnohem složitější a komplikovanější, než jak je prezentován na internetu.

Nakonec se musíme ptát, zda by někdo měl být odsuzován za to, že se snaží vydělat peníze tím, co dělá. Šopina je podnikatelka, která viděla příležitost na trhu a využila ji. Její způsob práce může být kontroverzní, ale je také jedinečný a originální.

Šopina je tedy postava, která nás nutí přemýšlet o hranicích toho, co je na internetu přijatelné. Ať už ji máme rádi či nikoli, je jisté, že se o ní bude ještě hodně mluvit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz