Hlavní obsah
Internet a technologie

Shopaholicadel zvedá žaludek celé České republice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://freepik.com

Muž, který je urážen Shopaholicadel

Téměř všichni už znají „Šopinu“, zná ji i moje postarší maminka v důchodovém věku. Jak je ale možné, že má stále tolik přízně a lidé ji podporují?

Článek

Kdo ještě nezná Shopaholicadel, tak je to samozvaná TikTokerka, Youtuberka a veřejně známá osobnost neboli celebrita pracující na živnost. Toto označení nosí i na své pracovní kartičce a mikině, které si taktéž nechala vyrobit sama pro sebe.

Ale vám nedochází, že tohle je moje práce a vy mi musíte posílat peníze, vám to vůbec nedochází
Shopaholicadel

Jenže internetem už dlouho létají obvinění, že zabila své morče i králíčka a týrá svého psa Rica tím, že ho zavírá do koupelny a nechodí s ním ven. Ke svému příteli (který se díky ní stal také TikTokerem a teď jí, jak sama neustále opakuje, bere práci) se chová příšerně, změny nálad z minuty na minutu, vyhazování z bytu a následné doprošování se, že bez něj nemá její život smysl a podobně.

Její paranoidní obavy, že jí venku někdo ublíží, už jsou také velmi dobře známé. Bojí se ublížení oprávněně, protože při svých streamech na platformě TikTok nechutně nadává svým fanouškům, uráží je a několikrát denně jim vyhrožuje policií. Zároveň fanouškům vyčítá, když jí neposílají penízky, protože podle Shopaholicadel je to jejich povinnost.

Jak je tedy možné, že i přes tohle všechno se stále najde spousta lidí, kteří jí posílají peníze a tím ji živí? Odpověď bohužel neznám, ale je opravdu možné, že i přes tohle všechno, ji má někdo doopravdy rád. Pravděpodobně imponuje lidem, kteří se v ní vidí a procházejí si podobnými věcmi (také se s ostatními nesmyslně hádají, přicházejí o své přátelé a rodinu a stále mají pocit, že to není jejich chyba - tito lidé to ale aspoň drží ve svém soukromí).

A proč na ní kouká i tolik lidí, kteří jí nenávidí, zvedá se jim z ní žaludek a vystupuje žíla na čele? Moje odpověď je taková, že lidstvo odjakživa zajímá drama a bizár a to je přesně to, co jim Šopina dává. Další věcí je porovnávání se, vsadím se, že nemalé procento lidí, kteří ji sledují, se s ní porovnávají a dodává jim to jejich falešné sebevědomí.

A stejně se jí i přes její opakované rozkazování, zakazování, hlídání a nadávání svému příteli, který na ní vždy jen kouká jako puk, dostalo žádosti o ruku. Internetem se valí informace, že to měli naplánované. Šopina si totiž na tuto nečekanou žádost o ruku v televizi vzala šaty za bezmála 8 tisíc korun, ačkoliv jinak běžně nakupuje velmi levné oblečení, maximálně do dvou seti korun, jak víme z jejích velmi pečlivě připravovaných haulů na Youtubu.

Moje otázka zní, proč sledujete Shopaholicadel vy?

Anketa

Měla by Shopaholicadel zmizet z internetu?
Neměla, mám jí ráda a rád/a ji sleduji
1 %
Ano, měla by zmizet z internetu
17,1 %
Je mi ukradená
81,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 15923 čtenářů.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz