Hlavní obsah
Satira

Až vstoupí do stávky vdavekchtivé ženy, marně bude máchat Petr Fiala rukama a vysílat signály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Aktuální satirický fejeton.

Článek

Nedávno jsem četl na sociálních sítích - Když se bavím s kamarádkami v produktivním věku, které nemají děti, jejich důvod pro to, se nerozmnožovat, není klima, ego, pohodlí. Jejich jediný důvod je, že nejsou kvalitní otcové. (konec citace)

Určitě nejde o okrajový názor, naopak se s ním ze strany (nejen) středostavovských žen setkáváme, čím dál tím častěji. Muži jsou dneska k ničemu, a ženy se pak nemohou vdát a rozmnožovat. Je jen otázka času, kdy z tohoto deficitu obviní nikoliv muže samotné, jak je tomu doposud, ale rovnou vládu, že jim není schopna zajistit kvalitní manžele.

Co je to za stát, kde žena nemůže najít důstojně vypadajícího milého sexy abstinenta, který slušně vydělává a pomáhá v domácnosti? Samozřejmě musí především splňovat základní kritérium, že je lepší než muž, kterého má kamarádka nebo nejlépe všechny kamarádky napříč krajem.

Spoléhat se na chlapy, že se sami od sebe zlepší je totální bláhovost, to si uvědomuje stále více nezadaných žen.

Sečteno - až vytáhnou do ulic za svoje sociální práva (včetně práva na manžela a svatbu) i vdavekchtivé ženy, tak bude Fialova vláda ještě vzpomínat na dobrácké učitele a lékaře.

To bude skutečný teror, a člověk nemusí být zrovna televizní politolog, aby mu bylo jasné, že takové protesty už těm „Strakám ze Strakovky“ opravdu zlomí vaz.

Marně bude máchat Petr Fiala ručkami a vysílat signály…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz