Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Podvádíte partnerku? Pozor na problémy s erekcí a sexuální dysfunkcí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Nebojte se poruchy a řešte ji.

Za nevěrou se skrývá sexuální dysfunkce?

Článek

Jsou opravdu různé způsoby, jak pánové mohou řešit své problémy, které se týkají sexu nebo také partnerského vztahu. A to například tím, že také o sebe budou více dbát a nebo také se zajímat o sebe a svou partnerku. Ptáte se, co má vaše partnerka společného s tím, že nebudete trpět sexuální dysfunkcí? Pokud vás to zajímá, ráda vám odpovím. Je toho opravdu hodně, to mi věřte. Partnerka je váš sexuální partner, takže o sobě toho už víte mnoho, pokud spolu jste už delší dobu. A nyní k poruše sexuální dysfunkce. Znáte to? A víte, jak sexuální dysfunkci předejít? Mnoho lidí říká, že za poruchou stojí to, že pánové moc masturbují nebo mají milenky. Co vy na to? Věříte tomu, že nevěrou vznikne sexuální poruch? Ne, v žádném případě. Ale naopak můžete chytit pohlavně přenosné choroby, tohle nikdo nevyvrátí. Určitě nechcete genitální opar. Nebo syfilis. Na webech jsou různé informace, jak předejít sexuální poruše a nebo jak skvělý sex. Pánové, nestyďte se a řešte své problémy včas!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám