Hlavní obsah
Umění a zábava

Česká republika a Evropa kráčejí nejlepším možným směrem!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Dnešní článek zveřejňuji s laskavým svolením aktivistů ze Skanzenu Evropa, jejichž profil najdete na facebooku. Jde o vyjádření této organizace k aktuálním trendům u nás i v Evropě.

Článek

Jsme si vědomi, že vám všem dlužíme určité vyjádření. Naše nyní delší neaktivita pramení z toho, že se vlastně nic neděje. Respektive vše jde podle našeho plánu a tím pádem není neustále potřeba psát o tom samém. Považte sami:

- Elektromobilita je v plném rozmachu a již se podnikají kroky, aby přešla v ekomobilitu. Běžný škarohlíd mít auto nebude a bude muset žít ekologicky, ať už chce, nebo ne.

- Že planeta hoří, všichni politici vědí a mohou se přetrhnout, aby přicházeli s lepšími a lepšími nápady, jak tomu zamezit. Nikdo však nevymyslel nic tak revolučního, co by teď stálo za zmínku.

- Neekologická a zdroje spotřebovávající výroba potravin a hlavně masa se omezuje. Zemědělcům jsou nastavována tvrdá pravidla, aby pro nás vyráběli jen to nejlepší a nese to své ovoce. Mnoho firem si už uvědomuje, že budoucnost je v konzumování hmyzu a už s tím pomalu začínají. S jinou živočišnou výrobou se v Evropě nepočítá.

- Že největším nepřítelem dnešní doby jsou dezinformace, se píše ve všech médiích. Veřejnost to akceptuje také a fandí naším snahám zamezit všem kacířským nápadům. Když si lidé nebudou moci dezinformace přečíst, budou šťastnější a nebudou blouznit o tom, zda je nastavený směr správný. Prostě budou vědět, že je.

- Energie a další vzácné zdroje jsou konečně naceněny dle své skutečné hodnoty, a proto jimi nelze plýtvat. Obecně se zboží zdražuje, což zamezuje plýtvání a nadspotřebě. I každý škarohlíd je tak nucen žít ekonomicky, i kdyby nechtěl.

- I v České republice se stále častěji probírají důležitá témata, jako například black face, gender, menstruující a těhotní muži.

- Evropský průmysl pomalu uhasíná a s ním i jeho strašlivé emise.

Vždyť my jsme již skoro našeho cíle dosáhli! A nikdo proti tomu nebrojí, takže jej zde nemusíme pranýřovat. Věřte však, že jakmile se objeví nějaký arciškarohlíd nebo nějaký nový úžasný zelený ekologický komunitní nápad, ihned o něm budeme informovat!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz