Hlavní obsah
Umění a zábava

Proč je klesající plodnost bílého heterosexuálního muže dobrou zprávou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Mediální prostor zaplavují články o klesající plodnosti v západní civilizaci. Dnes tedy budu psát o tom, proč tyto zprávy nepovažuji za ty, kvůli nimž bychom měli truchlit.

Článek

K sepsání tohoto zamyšlení jsem se přinutil poté, co jsem si přečetl článek o tom, že plodnost mužů zhoršují plasty, paracetamol a dioxiny. Článek byl psán až v katastrofické duchu, který ale podle mě není na místě.

Nikdo z nás se samozřejmě nemůže radovat ze zvýšeného výskytu neekologických látek, jako jsou plasty. Na druhou stranu, jejich vliv na neplodnost klimatu v konečném důsledku prospěje, neboť omezení rozmnožovacího procesu patří k hlavním prioritám nás, kteří se ochranou klimatu zabýváme. Pozitivním faktorem pak je, že neplodnost postihuje především západního bílého heterosexuálního muže, jehož vliv na klima je doslova destruktivní.

Je však nutné dát tomuto překonanému poddruhu homo sapiens nějakou alternativu, ve které najde náhradu za pudovou potřebu rozmnožování.

Za této situace je skvělé, že žijeme právě v současné době a že Evropská unie myslí na všechny situace. Odstraňujeme bariéry stojící mezi jednotlivými pohlavími a každému muži, který má pocit, že nesplní takzvanou svou mužskou povinnost, můžeme nabídnout identifikaci s jakýmkoli jiným ze 72 genderů, které v současné době naše biologie a psychologie zná, což mu pomůže dosáhnout psychické harmonie, která může být nemožností šířit své geny poznamenána.

A pokud se ani s touto nabídkou nedokážou ztotožnit, nikdo neříká, že se nemohou stát dobrými strejdy dětí nových Evropanů, kterých budeme na našem kontinentu vítat více než v minulých letech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz