Hlavní obsah
Umění a zábava

Česko Slovensko má talent: Kdo bude v porotě a kdy začínáme?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Poski

Porotci - Česko Slovensko má talent

Co nás čeká v další řadě Česko Slovensko má talent již na podzim?

Článek

Co můžeme očekávat na pozdim (začátek září) od show Česko Slovensko má talent?

Tv Prima opět koprodučně s TV Joj připravují další řadu televizní show Česko Slovensko má talent a věřím, že se máme na co těšit. O další řadě zatím moc nevíme, ale to co víme si můžeme shrnout zde.

V porotě zasedne opět stálá porota, Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová, ale oproti ostatním řadám došlo ke speciální změně - nově porotu vždy doplní speciální pátý porotce. Očekávat můžeme například Štěpána Kozuba, Ega nebo Rytmuse (celkem - Marián Čekovský, Ego, Štěpán Kozub, Zuzana Vačková a také Rytmus)

Stále, již od 8. řady také můžeme očekávat, že ocenění Zlatý pátrovič bude i nadále udělovano těm nejtrapnějším či nejhorším vystoupením. Vítěz si jako obvykle odnese 50 tisíc eur.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám