Hlavní obsah
Internet a technologie

Samsung Galaxy M13 - Příjemné překvapení nebo velké zklamání?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: The mobile indian

Samsung Galaxy M13 5G - Uvodní foto článku

Jak je to vlastně s Galaxy M13 od Samsungu? Je to v této cenové kategorii skvělé překvapení nebo velké zklamání? Rozhodně potěší a my si ukážeme proč. Je to něco přes rok od vydání a telefon je stále skvělý.

Článek

1. července roku 2022 vydal Samsung (po tichém oznámení v květnu) svůj nový telefon Galaxy M13 5G. Jedná se sice o levnější kousek, ale disponuje spoustou skvělých moderních funkcí. Má 4GB RAM (a 2 z uložiště), uložiště je 64 GB/128 GB (podpora SD karty až 1 TB). A má docela velký displej - 6,6" (FullHD). Disponuje Androidem 13 a One UI 5.1 Core

Na zádech má 3 kamery (hlavní 50mp, ultra široký 5mp, portrétní 2mp) a jednu selfie vepředu (8mp). A baterii má 5 000 mAh. Ve své cenové kategorii má, ale i NFC a další vychytávky, které bychom v této cenové kategorii nečekali. Jediné co chybí je bezdrátové nabíjení, ale to rozhodně nevadí, protože podporuje 15W nabíjení. Co stojí za zmínku je, že má čtečku otisků prstů či dual sim.

Telefon mám již skoro rok od uvedení a stále běží jako nový, na nic si nemohu stěžovat. Baterie pro nenáročného uživatele báječně vystačí, obvykle vydrží celý den (v úsporném režimu až 2 dny).

A závěrem - já bych rozhodně neměnil, jsem velmi spokojen a mohu ho plně doporučit!

Ještě bych vás rád požádal aby jste na mém profilu klikli na SLEDOVAT, aby vám neunikly ani mé další články

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám