Hlavní obsah
Nakupování

Dobrý tah či trapas? IKEA rozdává oběd zdarma a 500 korun, není to ale jen tak

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Purple Mag/Stable Diffusion

Říká se, že oběd zdarma neexistuje. A platí to i v případě akce, kterou si připravila Čechy oblíbená IKEA. Poslední srpnový den bude rozdávat slevové karty a poukazy na oběd. Nikoliv však všem.

Článek

IKEA připravuje na sobotu 31. srpna netradiční akci, která potěší zejména ty zákazníky, co se nestydí. Ve všech pobočkách v České republice, tedy v Praze na Zličíně a Černém Mostě, v Brně a Ostravě, se bude konat takzvaná „Pyžamová párty“.

Zákazníci, kteří se odváží přijít do obchodního domu v pyžamu nebo alespoň v županu, získají slevovou kartu v hodnotě 500 korun a poukaz na oběd zdarma. Akce je určena jen pro dospělé zákazníky, tedy ty, kterým už bylo 18 let.

Děti nepřijdou zkrátka

Kdo splní podmínky, dostane při vstupu slevovou kartu, kterou lze využít pouze v den akce. Navíc obdrží poukaz na jedno hlavní jídlo v restauraci IKEA. Děti do 18 let obdrží poukázku na dětské menu, ale slevovou kartu nedostanou.

„Pyžamová párty“ není jen lokální záležitostí – IKEA ji pořádá ve svých obchodních domech po celém světě při příležitosti začátku nového finančního roku, který v IKEA probíhá od září do srpna. Hlavním tématem nového roku bude spánek, což vysvětluje netradiční dress code této akce.

Trapas za pár stovek?

Tato neobvyklá akce může být pro mnohé lákavá, ale má jeden podstatný háček – nesmíte se stydět přijít na veřejnost ve svém nočním úboru. Kdo však překoná ostych, může si užít den plný slev a výhod. Je to trapas nebo dobrý nápad? Každý ať posoudí sám. Může to být totiž tak trochu obojí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz