Hlavní obsah
Aktuální dění

Plavala snad v Seině? Medaile z Olympiády je po týdnu v příšerném stavu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Purple Mag/Stable Diffusion

Člen amerického skateboardového týmu kritizoval kvalitu olympijských medailí. V Paříži získal bronzovou, ale po týdnu se nablýskaná cena změnila k nepoznání.

Článek

„Medaile vypadá, jako by prošla válkou,“ líčí ve svém instagramovém příspěvku americký skateboardista Nyjah Huston, který uspěl na Olympiádě v Paříži.

Svou nablýskanou bronzovou medaili nadšeně nosil týden na těle a půjčoval ji kamarádům. Cena za sportovní výkon z oslav ale nedopadla moc dobře. Vypadá teď totiž, jakoby už ji někdo vyhrál před lety. „Fakt jsem si myslela, že je to třeba sto let stará medaile,“ komentuje stav nové bronzové medaile jedna z fanynek.

„Plavala v Seině?“ ptá se posměšně jeden z komentujících a poukazuje na problémy s kvalitou vody v pařížské řece, kde se konají sportovní utkání.

Při předávání medaile zářila a teď vypadá takto…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz