Hlavní obsah
Umění a zábava

Netflix - Nejpopulárnější filmy týdne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Netflix for press

Žebříček nejpopulárnějších filmů na Netflixu v týdnu 6. - 12. listopadu 2023

Pokud se chcete dozvědět, které filmy byly nejvíce sledované na Netflixu v Česku za minulý týden, podívejte se na náš seznam deseti nejpopulárnějších filmů podle počtu zhlédnutí.

Článek

Nejpopulárnější filmy na Netflixu v Česku za minulý týden

Netflix je jednou z nejpopulárnějších streamovacích služeb na světě, která nabízí širokou škálu filmů a seriálů pro všechny vkusy. Přinášíme vám žebříček nejsledovanějších filmů na Netflixu v České republice za minulý týden.

1. Vánoční příběh

Vánoční příběh je romantická komedie z roku 2023. Průšvihy v politice, zakázané vztahy a dovolená na sněhu svedou dohromady několik lidí, kteří tak budou mít na Vánoce o zábavu postaráno. Film je plný humoru, romantiky a vánoční magie. Pokud hledáte film, který vás naladí na sváteční náladu, Vánoční příběh je tou pravou volbou.

Hrají: Karel Roden, Jiřina Bohdalová, Oldřich Kaiser

Foto: Netflix for Press

Vánoční příběh 2023

2. Zabiják

Zabiják je akční thriller z roku 2023. Po akci, která se fatálně zvrtla, se nájemný vrah pustí do boje se svými zadavateli i sám se sebou a žene se přes hranice za odplatou. Není to prý ale nic osobního…

Hrají: Michael Fassbender, Tilda Swinton, Arliss Howard

3. Ježek Sonic 2

Ježek Sonic 2 je pokračování úspěšného filmu z roku 2020, který je založený na stejnojmenné videohře. Film sleduje dobrodružství rychlého ježka Sonica a jeho přátel. Sonic se chce mermomocí stát hrdinou. Spojí proto síly s novým kamarádem Tailsem, aby zastavili doktora Robotnika a ježuru Knucklese, kteří chtějí získat mocný smaragd. Film je zábavný, barevný a plný akce.

Foto: Netflix for Press

Ježek Sonic 2

4. Sly

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu.

5. Uvězněna ve vlastním těle

Milá zdravotní sestra zkouší zjistit, jak pacientka v bezvědomí přišla ke svým zraněním. Podle všeho za nimi stojí kruté nepřátelství, nevěra, zrada a taky vražda.

6. NYAD

V šedesáti letech uplavat víc než 160 kilometrů z Kuby na Floridu bez jakékoli ochrany před žraloky? NYAD je film z roku 2023, který sleduje příběh Diana Nyad, legendární plavkyně, která v roce 2013 jako první člověk bez použití žraločí klece přeplavala z Kuby na Floridu. Film je inspirativní, poutavý a emocionální. Co je možné dokázat s odhodláním a vytrvalostí.

7. Parťačky

Život na útěku? To už není pro ni, takže poslední jednoduchá loupež se starou parťačkou a novou odvážnou řidičkou a pak směle do penze. Aspoň tak zněl plán.

Foto: Netflix for Press

Parťačky

8. Paw Patrol: The Movie

Paw Patrol: The Movie je animovaný film z roku 2023, který je založený na stejnojmenném dětském seriálu. Film sleduje dobrodružství šesti psích hrdinů a jejich lidského vůdce, kteří zachraňují obyvatele města Adventure Bay před různými nebezpečími. Film je veselý, roztomilý a plný dobroty. Pokud hledáte film, který potěší vaše děti, Paw Patrol: The Movie je film pro ně.

9. Dr. Seuss’ The Grinch

Dr. Seuss’ The Grinch je animovaný film z roku 2018, který je založený na klasické knize Dr. Seusse How the Grinch Stole Christmas. Film vypráví o Grinchovi, zeleném mrzoutovi, který nenávidí Vánoce a chce je zničit. Avšak jeho plány jsou narušeny, když se spřátelí s malou dívkou Cindy Lou Who. Film je vtipný, dojemný a plný vánočního ducha. Pokud hledáte film, který vás rozveselí a zahřeje u srdce, Dr. Seuss’ The Grinch je film pro vás.

10. Obchodníci s bolestí

Obchodníci s bolestí je kriminální drama z roku 2023, které vypráví o skutečném případu lékařů, kteří prodávali opioidy pacientům za úplatky. Film sleduje vyšetřování a soudní proces, který odhalil jeden z největších skandálů v americké zdravotní péči. Film je šokující, působivý a aktuální. Pokud máte rádi filmy, které vám ukážou temnou stranu společnosti, Obchodníci s bolestí je film pro vás.

Foto: Netflix for Press

Obchodníci s bolestí

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz