Hlavní obsah
Hry

Test pro udělení českého občanství. Prošli byste?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: jorono Pixabay

Test z českých reálií je nedílnou součástí písemné zkoušky pro udělení státního občanství České republiky

Pro získání českého občanství je nezbytné projít zkouškou, která ověřuje vaše znalosti o České republice a českých reáliích. Databáze otázek, kterou vypracoval NPI ČR, se skládá z celkem 300 úloh rozdělených do 30 témat.

Článek

V reálné zkoušce bude z každého tématu zařazena jedna úloha. Tedy 30 úloh jako v našem testu níže. Při přípravě na tuto zkoušku se doporučuje prozkoumat další otázky z každého tématu a získat komplexní povědomí o České republice.

Získání českého občanství je důležitým krokem pro ty, kteří chtějí zapojit se do české společnosti a žít a pracovat v České republice.

Vyzkoušejte náš modelový test s reálnými otázkami, kterými musí žadatelé projít s minimální úspěšností 60 %. Na konci testu se dozvíte na kolik procent jste zkoušku z českých reálií splnili a zda byste prošli tímto testem o udělení českého občanství. Níže v anketě můžete zapsat svůj výsledek testu a poměřit si síly s ostatními.

Test pro udělení českého občanství:

Druhý test z českých reálií naleznete na našem webu Qizy.cz

Anketa:

Anketa

Jak jste dopadli v testu z čekých reálií?
ÚSPĚCH
96,3 %
NEÚSPĚCH
3,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 757 čtenářů.

Doporučujeme

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz