Hlavní obsah
Psychologie

Jen vy a strom? A zvířecí sex jako kino

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: EvgeniT / Pixabay.com

Věděli jste, že na světě je až několik stovek tisíc druhů úchylek? Přináším vám 3 nejdivnější úchylky poslední doby. Dokážete si představit sex v lese, ale s tím, že jste tam jen vy a strom?

Článek

Každý z nás trpí nějakou formou úchylky. Úchylkou se rozumí nějaká činnost, věc, situace, která v daném člověku navodí sexuální uspokojení. Oproti některým jiným je klasická úchylka na nohy nebo na pouta pouze slabým šálkem kávy. Podívejte se na tři nezvláštnější úchylky. Osobní názory berte prosím s nadsázkou.

Dendrofilie - Mám rád pořádný prales!

Lidé, kteří mají dendrofilii, se vyznačují tím, že milují stromy a otírání se o ně jim způsobuje sexuální uspokojení. Akorát si říkám, co by dělali v případě, že by kořeny stromů obýval nějaký hlodavec nebo liška. To by se z nevinné nory v kořenech stromů stala Vagina dentata. Zároveň dendrofilie dává názoru „Mám rád pořádný prales!“ úplně jiný rozměr.

Faunofilie - Jak to sakra udělali?

Tato úchylka se vyznačuje lidmi, kteří rádi pozorují zvířata při páření. Nijak se aktu neúčastní ani nemají snahu zvířata obtěžovat, je fakt, že by to mohlo dopadnout jak při výše zmíněné návštěvě stromové nory. Ale uspokojí je pouze samotný pohled.

Sama jsem se přesvědčila, že touto úchylkou netrpím, jelikož při dotazu paní při venčení, copak to má za křížence, mi bylo řečeno, že je to mix Pražského krysaříka a Border kolie. Po chvílí váhaní jsem si sama přiznala, že bych z čisté zvědavosti ráda věděla, jak se tohle povedlo. Ale to asi úchylkou nebude.

Symoforifilie - Pomůžu ti, až se přestanu smát

Lidí, kteří trpí touto úchylkou, jsou sexuálně uspokojení tím, když vidí cizí neštěstí. Zkrátka se ukájí pohledem na lidi, kteří trpí a mají nějaké trápení. Trošku jsem znervózněla, protože když přede mnou někdo zakopne, vyprsknu smíchy. Ale to je spíš asi škodolibost.

Berte to s humorem, ale vážně!

Žádnou úchylku nelze samozřejmě brát na lehkou váhu, a pokud člověk, který tuto úchylku má tím úplně neobtěžuje okolí, protože co si budeme, ostatním to nemusí být zrovna příjemné, tak je to i neškodné.

A jak jste na tom vy? Znáte nějaké další úchylky, které vás dokázaly překvapit nebo přivést do rozpaků?

Anketa

Znáte někoho s úchylkou?
Ano
66,7 %
Ne
33,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 3 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz