Hlavní obsah

Čeští neonacisté ve službách ruského diktátora Putina

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Proč českým fašistům a komunistům tolik vadí 3. samostatná ukrajinská brigáda? Protože je symbolem ukrajinského odhodlání a houževnatosti při obraně vlasti před ruským agresorem, na jehož straně čeští fašisté a komunisté stojí.

Článek

Čeští fašisté a komunisté obhajují ruskou invazi papouškováním ruské válečné propagandy, že Putin osvobozuje Ukrajinu od neonacismu. Níže se podívejme na několik českých podporovatelů Putinova fašistického a teroristického režimu.

Foto: Facebook Jakuba Jaška

Jakub Jašek, Michaela Sedláčková, Radek Mirovský

Uprostřed je podporovatel ruského vraždění a tzv. Wagnerovy skupiny Jakub Jašek. Jašek si s tzv. wagnerovci rovněž aktivně dopisuje a uvažoval, že by se k nim reálně přidal, ale mimo jiné mu v tom, jak sám uvedl, brání, že neumí rusky. Jašek je od konce února v podmínce za schvalování válečných zločinů. Ale i přes podmíněný trest Jašek ruské válečné zločiny veřejně schvaluje a podporuje i nadále včetně ruského útoku na dětskou nemocnici v Kyjevě. Jašek i přes podmínku rovněž vyhrožuje představitelům České republiky zabitím.

Vpravo je Michaela Sedláčková, rozená Nováková, která je dcerou bývalého předsedy pražské SPD Vítězslava Nováka. Sedláčková ruského diktátora a válečného zločince Putina obdivuje natolik, že si jeho portrét nechala vytetovat. Kromě Putina obdivuje i SS Obergruppenführera Reinharda Heydricha, jehož hrob před nedávnem navštívila a u jeho hrobu Heydricha oslavovala a odsoudila jeho likvidaci československými parašutisty. Sedláčková se dříve živila jako prostitutka. Nyní má za partnera českého neonacistu Dominika Bastla.

Vlevo je Radek Mirovský, který se angažoval v Dělnické mládeži spadající pod Vandasovu Dělnickou stranu. Mirovský byl také aktivní v tzv. dělnických hlídkách a pravidelně se účastní různých proruských a neonacistických akcí. Jeho kamarádem je rovněž zmíněný neonacista Dominik Bastl.

Foto pochází z demonstrace na podporu Ruska, která se konala před ruskou ambasádou v Praze. Odtud se účastníci včetně Jaška a Mirovského vydali do jedné z přilehlých restaurací, kde na ně personál zavolal policii s tím, že v prostorech restaurace hajlovali.

Na každý pád je zajímavé sledovat české ortodoxní komunisty a české fašisty a neonacisty, jak společně demonstrují proti obráncům Ukrajiny pro údajný fašismus. České ortodoxní komunisty a české fašisty a neonacisty totiž spojuje bezmezná láska k ruskému fašistickému diktátorovi Putinovi.

Ono splynutí lze nalézt i u samotného neonacisty Mirovského. Níže ho můžeme vidět na jedné z akcí tzv. Dělnické mládeže, kde byl Mirovský s dalšími na první pohled evidentními protifašistickými a protinacistickými bojovníky.

Foto: Martin Aubrecht na vk.com

Radek Mirovský na akci tzv. Dělnické mládeže

A na další fotce už je Mirovský v šátku KSČM vedle předsedkyně KSČM Kateřiny Konečné.

Foto: Facebook Radka Mirovského

Radek Mirovský s Kateřinou Konečnou

Takže až zase budete, Kateřino Konečná, dle notiček ruské válečné propagandy hledat mezi ukrajinskými obránci, kteří brání svoji zemi před ruským fašismem a terorismem, nějaké neonacisty, bohatě by STAČILO se po těch skutečných neonacistech poohlédnout ve vlastních řadách.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz