Hlavní obsah

Otec Rozárky Soukup, předával dítě matce Agátě Hanychové: byla z toho však obrovská mela!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay.com

ilustrační foto

Bitka před domem Agáty Hanychové. Soukup je schopen všeho, je hrubý a impulzivní. Děti se ho bojí.

Článek

V pondělí 23.9. večer, tatínek malé Rozárky, kterou mají s Agátou ve střídavé péči, přijel předat Rozárku matce. Místo běžného předání dcerky, se před domem Agáty seběhla doslova „mela“.

Veronika Žilková má velké obavy o celou rodinu

Veronika Žilková, přijela na místo rvačky asi 15 minut po incidentu a vyslovila, že má obrovské obavy o celou rodinu, hlavně však o děti. Žilková se k incidentu vyjádřila takto: „Hlídala jsem děti, protože Agáta jela vypovídat, já se bojím, že nás zabije všechny. Na něj mám svůj názor, protože je hrubý a násilnický dlouhodobě. Na vlastní kůži jsem zažila jeho vykřikování před plotem i sprostých urážek na mě.“ Možná měla včas své dceři Soukupa jako partnera, vymluvit. Na děti neměl dobrý vliv, uživ době, když s ním Agáta žila, vyjadřuje se, že všem jejím dětem zničil dětství.

Soukup je schopen všeho, porval se s Dopitou

Nikdo neví, co impulzivního Jaromíra Soukupa napadne, jeho chování je totiž nepředvídatelné. Drsná potyčka se podle všeho seběhla tak, že Soukup před domem vykřikoval na Dopitu „Dopito, pojď ven!“, pak bez pozvání vkročil na pozemek…a najednou byla rvačka. Mezi nimi to vře od začátku. Ani Mirek Dopita se nikdy netajil tím, že Soukupa v lásce nemá!

Soukup tvrdí, že byl napaden on a celý incident prý byl na něho připraven. Dokonce vyhrožuje trestním oznámením.

Agáta s Dopitou shodně říkají: “ To my byli napadeni!“ Nakonec Dopita je pokousaný od „boxera“ Soukupa, který se rval jako malý kluk. Ale i Soukup dostal naloženo. Kaluž krve na chodníku připomíná pondělní bitku. Děti jsou vystrašené a bojí se, a to je nejhorší. Dospělí neudrží emoce na uzdě a trpí tím děti!

Policie, která již v pondělí byla na místě incidentu, míru zavinění dále prověřuje.

Zdroje: Extra.cz; autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz