Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Žena se mi znechutila, je asi úchylná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Erik_Lucatero / Pixabay

Ilustrační foto.

Martin je náš letitý kamarád, ale před lety se odstěhoval za ženou svého srdce přes půl republiky a tolik se už nevídáme. Při posledním setkání u nás jsme viděli, že je nějaký přešlý a tahali jsme z něj, co se děje. A on nám začal líčit…

Článek

Se svojí vysněnou současnou ženou mají už dvě děti, což pochopitelně víme, jeho žena je doma už pět let na rodičovské dovolené. Mají domek, na který si brali hypotéku, peníze potřebují a protože Martin dělá, co může, chodí domů unavený, bere si přesčasy, na rodinu moc času nemá. O víkendu s rodinou je, ale zase je třeba dělat spoustu věcí okolo domu nebo na zahradě, prostě toho má moc. Navíc se mu jeho Markéta zdála nějaký ten čas divná. Když přicházel domů, slyšel, že běží na jejím počítači nějaké video, ale jakmile zpozorovala jeho příchod, video zastavila. Jenže to si uvědomil až zpětně. Dalším střípkem do mozaiky, který nám prozradil, byly zastřené vzpomínky, kdy značně znavený usnul třeba na gauči u televize a probral ho divný pocit. Cítil na zádech jakési štípání nebo mačkání. Otevřel oči a manželka rychle odskočila. Prý měla v ruce nějaký nástroj. Jenže zase se překulil a rychle usnul. Když se Markéty ptal, co se to večer dělo, dělala, že o ničem neví, že se mu něco zdálo. Jenže se situace opakovala několikrát.

Asi po půl roce z Markéty vypadlo, že by chtěla také přispět do rodinného rozpočtu, že by po večerech dělala kosmetiku. „A kde to budeš jako dělat a jak?“ „Přece u našich, mají volnou místnost v suterénu a odběhnu, až budeš doma.“ Tchán s tchýní bydleli hned přes ulici, nic nebylo nemožné, až po nějakém dni přišlo Martinovi divné, že jeho žena ekonomka vlastně chce mít kosmetické studio a o kosmetice nic neví. „Nech to na mě. Buď rád, že třeba něco přivydělám.“ Co na to říct? Prostě pošetilý plán podle Martina, ale chtěl Markétě vyhovět.

Martin musel od té doby často uspávat děti, někdy je i vykoupat a nakrmit. Sám si musel ohřát připravenou večeři a jeho žena často odbíhala už v šest večer do domu svých rodičů, kde měla svoje „kosmetické studio“. Kosmetika asi jela, Markéta měla nějaké peníze navíc, takže mohla zaplatit dětem kroužky ve školce, na které už z Martinova platu nezbývalo. Byla navíc celá spokojená, usměvavá a vše se zdálo být úplně skvělé. Až do okamžiku, kdy malá Laurinka dostala průjem. A události se prostě sešly. U Martina byl zrovna na návštěvě bývalý spolužák a kamarád Radek. Chvíli povídali, ale pak se začalo vše točit okolo Laurinčina průjmu, která už dostala také horečku a zvracela, tak Radek nabídl, že děti pohlídá, ať Markétě nevolá, že by mu stejně mobil nebrala, když pracuje, ale ať si pro ni prostě zajde a problém s Laurinkou řeší spolu. Martin spěchal přes silnici do manželčina studia, chtěl, aby další zákaznice odřekla a šla k malé a jemu řekla, kde vůbec doma mají nějaké léky na průjem, aby je malé hned podal. Už si připravoval řeč, jak jí to řekne, protože sám byl s malou dost bezradný a chtěl ihned nějakou radu, ale co tam uviděl, mu vyrazilo dech. Jeho Markéta tam obkročmo seděla na tlusťochovi a rýpala se mu nějakým kovovým nástrojem v zádech. Chlap měl na sobě jen trenýrky, Markéta byla oblečená do bílých tříčtvrťáků a bílého trička. O Martina se pokusil snad infarkt. Čekal, že manželka pečuje o pleť postarších dam a ona se přitom hrabe kdesi tlustým chlapům.

Celá situace Martina dokonale dostala, prostě se nedokáže smířit s tím, že jeho žena má salón, který se specializuje na boj proti akné a takzvaným beďarům. Likviduje je naprosto profesionálně u kohokoliv. Pořídila si speciální nástroje, které sterilizuje, některé velké útvary musí totiž nějak nahřívat a naříznout. Je to její hobby a vášeň, které se nehodlá vzdát, a Martin také přiznal, že chtěla mačkat beďary i jemu, ale on to nesnáší a už před lety jí to zakázal. Ta videa, která sledovala, byla instruktážní, jak se správně toho hnusu, jak to Martin nazval, zbavit. Mačkat hnisy mu přijde odporné a zvrácené. Tehdy běžela Markéta okamžitě na pomoc Laurince, ale do budoucna se svého podnikání vzdát nechce. Martin je znechucený, mačkat hnisy mu přijde odporné a zvrácené a Markéta je podle něho úchylná.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz