Hlavní obsah
Astrologie

Nepřítel před branami? Ukrajina, Rusko, Taiwan, Izrael z pohledu astrologie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Nalezl jsem na instagramovém profilu příspěvek, který tvrdí, že v příštích dvou měsících dojde k vyostření válečných konflitků. Je třeba přiznat, že se jednalo o astrologickou předpověď, které obecně nemívají valnou kvalitu, ale může to být pravda?

Článek

Zmíněný autor příspěvku vychází ze zvláštních prastarých astrologických technik. Z čeho věští? Jak už víme, astrologie vychází z pohybu vesmírných těles, tedy přesněji řečeno, vzájemného pohybu Země a vesmírných těles, neboť astrologie vychází z geocentrického myšlení světa.

Níže uvedu, co autor nasdílel ve svém příspěvku před pár týdny. Tehdy naznal, že bude docházet k postupné vyostřování do 9. května tohoto roku. Další měsíce ale už je předpověď mnohem razantnější.

Dle babylonské tradice dle určení a posouzení daného jevů na obloze bude tento měsíc nebezpečný (počítáno od prvního Nissanu, tedy od 9. dubna do dalšího měsíce, tedy 9. května). V čem přesně bude jeho nebezpečí spočívat? Hrozí, že ve světě nějaký nepřítel zvedne zbraň proti jiné zemi nebo zaútočí na cizí zemi. V aktuální situaci ve světě se to může zdát bláhové, protože probíhají aktuálně stále boje na více místech, ale tentokrát zaznamenáme ve světě nějaký silnější a výraznější projev tohoto tématu.
moudrost_hvězd

Následující předpověď, která se objevila před pár dny tvrdí, že od 9. května na následující 2 měsíce hrozí vyloženě otevřený konflikt, kde jedna strana dobude druhé město a vojáci se budou procházet za hradbami. Zajímavou poznámkou může být to, že panovník má být uvězněn v paláci a před sporem proběhne otevřená komunikace dvou znepřátelených stran. Nemáme tušení, zda autor má na mysli spor Rusko-Ukrajina, Čína-Taiwan, Blízký Východ nebo snad Jižní Ameriku, ale tvrdí, že ve světe tuto předpověď na nějakém místě pocitíme. Vzhledem k tomu, že v ČR máme americká vojenská vozidla určená ke cvičení, Rusové proráží frontu, Číňané u Taiwanu opět překračují hranice na moři, je možná každá varianta.

Od 9. května bude trvat dva měsíce období, které vyloženě tvrdí, že nepřátelský panovník napíše dopis jinému králi. Může jít o korespondenci, jednání na vysoké politické úrovni nebo jiná forma komunikace, která nám bude možná skryta. Král země bude dle znamení na nebi uvězněn ve svém paláci a v jeho zemi budou vítězné pochodovat nepřátelští vojáci… Tato znamení nevěští něco dobrého, nevíme ale, která země je která. Zda to bude pozitivní pro nás, či pro někoho jiného, každopádně mějme oči na stopkách, především vrcholní politici. Dva měsíce od 9. května bude ve znamení nepřátelských jednotek v cizí zemi, ve kterých? To se nejspíš brzy dozvíme… Možná konečně dojde k nějakému pozitivnímu rozuzlení aktuálních konfliktů ve světě…
moudrost_hvězd

Věříte na astrologii a podobné předpovědi? Co kdyby se takové předpovědi potvrdily, znamenalo by to pro společenské paradigma nějakou změnu? Pochybuji, v takovém případě bychom měli na starosti důležitější záležitosti k řešení, pokud by se předpověď splnila.

Anketa

Funguje astrologie?
Ano
100 %
Ne
0 %
Nemám zkušenost
0 %
Celkem hlasovali 3 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám