Hlavní obsah

Ach to ne, už ne žádné tragédy.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Seznam.cz

Zase to byl den jak z románu.

A není to už trochu moc! Sára a zase , jaro a zase se ozývají ti co je nikdo nechce.

Článek

Epizoda 10 Sára se raději vymluví!

Dnes absolvovala Sára pohovor , kde si celé CV kompletně upravila ,udělala ze sebe ok sociální pracovnici se střední školou, aby nakonec nikoho neohrožovala a mohla pracovat v klidu na svých projektech. Ptali se jí na věci ze střední a dokonce jí chtějí platit kurz , který má vystudovaný a denně používá v praxi ,ale asi to chce svět slyšet.

Je to obr paradox napadlo ji. Co můžete nabídnout?? opravdu to zaznělo asi se zbláznila ,ale jinak by toto volné místo nedostala. Po 10 vše znovu a ještě jí to zaplatí. Kdyby uvedla sociologii, zase by jí odmítli. Ale na střední sociální by ji chtěli ach, jo.

Do toho Rosťa co ji opět rok neviděl a zkouší otřepané triky asi ani neví jestli tyto podivné věci z minulosti odmítat jen s elegancí , že někdy se potkáme na kávu a hodit to do tiché lži, protože o šarmu to už dávno není. Nebo tvrdě říci, jsi opelichaný kocour a opravdu nezlob se jako co po mě chceš. Další mini randíčko , kdy tedy přišel někdo zcela mimo její ligu to už vůbec ne a to je míněno opravdu jemně . Sama se někdy necítí, ale toto o 10 mladší lidé nebo o 10 starší a všichni mají asi pocit , že jako jooo . Bože to opravdu ne. O věku to není ,ale zrcadlo snad doma mají. I když sama učí o zdravém ok sebevědomí a je vždy slušná i když se vytahuje blb s pleškou nebo pseudoumělec, vždy to drží na vysoké úrovni. Vlastně je fajn, že se nedá o některých věcech ani moc mluvit není s kým. Je x let sama a to opravdu z důvodů , které nemůže vysvětlovat těm? co berou vše, nebo těm, co to pro jistotu vzdali. Nebo si dali klapky na oči i na uši.

Je to hloupé měla by někam jít a nechat kolem sebe proudit neohrabané tlachání. Žádné normální chlapské nezaznělo už ani nepamatuje. Styl, nápady, zábava , akce, ale i prostě tobě to sluší a podnikneme to a to .. copak svět normálních chlapů vymřel. Ne to je vlastně jedno, nebude to řešit, než se někde 30 minut trápit a hledat výmluvy to raději nic. Loď, les, jezero, moře, túra, tanec, káva, výstava, klub, divadlo, kino. Wellnessko, pozvání na večeři , jazz, proboha sobci a ještě namyšlení , břichátí, plešatí, hloupí, chudí, nevoňaví. Ach jooo to je opravdu někdy bleee. Copak to musí vždy vše vymyslet sama, nebo se už opravdový elegantní muž nenajde s přehledem a … espritem. Asi jen ve filmu a to dají 60 pro jistotu 30 letou herečku a dost Sáro nech to být, co za to nestálo, stát nebude nikdy.

Zasmála se tomu, už dlouho nepotkala pěkného chlapa, to se musí napravit, ale musí mít něco i v hlavě. O iluzích a snech na to kašle, nenechá si kazit chuť houbovkou, když má ráda něco zcela jiného. Nepůjde do bufetu jen z nouze. I když, to tak řada lidí dělá. Zacpat hlad emocionální a nebo ho opravdu nasytit. Vizuálně , emočně, tělesně ..Sára má jasno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám