Hlavní obsah

Ach začíná suchý únor!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

vůně zimy!

Sára a její boj s málo světlem.

Článek

Sára se zamyslela!

Zima ještě nekončí to ona moc dobře ví. Sauny a víno jí drží nad vodou ,ale hold detox je detox. Co vidí okolo sebe je jasné ..očistit mysl i tělo a jaro v tom potom už bude plně pomáhat.Raději by dělala medvěda,ale odlet do teplých krajin tentokrát nemůže. Maká na 3 projektech a to není jen tak.Jistě, že práce s lidmi v nadaci a vlastí terapie a do toho ten referenční marketing , říkala nikdy a teď Purtier tak miluje , že nemůže ani dýchat . Napočítala 10 lidí co to nemůže nemít.

Ach, kdyby tak dokazali i jiní lidé být tak otevření a myslící a věřící ,no jasné to by potom ona neměla co dělat. Že je vše o motivaci!! Ach ona je prostě nejen snílek,ale i dobrák, ale bohužel rozdávání zdarma jako to dělá Kaštánek? To jako zase musí ona Sára dělat muže, toto prostě už má překonané.

Altrusita ,ano ,ale i ten musí něco jíst.Ne Sára na chudé dobráky a bohaté zlé dávno nevěří,ale charakter se penězi opravdu prověří a kdo je má a zůstane mu srdce, klobouček dolů.Hodinové telefonáty o ničm Sára filtruje a tzv. co nevymyslí a neřekne není!! Sáro, Sáro.. jasně , že to chápe… každý v té hlavičce má něco jiného.

Sára si únor užije s horkým čajem a tentokrát lidovějším povídání o zdraví s trochu vždy ustrašenými lidičkami , tak snad bude mít na otevřenou mysl hodně štěstí . Těší se i nětěší někdy by ráda dala volume do leva ,ale hold to nejde vždy.

Zaklapla deník a úsměv, ten ona nikdy neztrácí. V tom je její velké -malé tajemství.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám