Hlavní obsah
Umění a zábava

Ano, Sára už balí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

moře, vlny

Sára bude mít konečně trochu času pro sebe!

Článek

Sára už balí a ano těší se! Je neděle a fouká opravdu jak u moře na podzim!

Sára se těší vždy jen tak vnitřně, , protože zase nelétá , tak často. Měla by z návštěvy u kamarádky v Alicante, udělat tradici i když každý už nějaké ty své tradice má!!

Léto sice teprve začne, ale už teď ví, že ona bude v létě spíše plánovat a také pracovat , jak to udělá, protože na nějaké velké změny díky příjmům, tedy nemůže pomýšlet. Ovšem pobyt u moře a k tomu terapie?? už moře samo je terapie!! Zadlužovat se nehodlá! Ale Lopeník ??určitě by Radušku ráda viděla a nebo kratší příjemné cesty to zase ano! Učitelé o prázdninách vypnou a tak nějak by měl každý fungovat v ideálním případě. Lepší varianta by ovšem byla, poloviční úvazky, ale plné platy!!

Aby skutečně lidi mohli být s rodinami a v klidu! Tak takto to mít, by dávalo jistou naději na spokojenost!

Obrovská časová náročnost , pokud chtějí lidé o něco víc, než podprůměrné přežívání, vede zase jen k frustraci a  u běžné populace k nespokojenosti.

Představa pohodové prosperující společnosti s usměvavými lidičkami už bohužel , tak leda v románu!

Sára společnost bere jako kulisu, bohužel v představení důležitou, nicméně více jí zajímá obsah hry a herci !

Takže ano, Španělsko čeká a Sára si to chce užít. Své jako vždy niterné úvahy, zda mají věci smysl, si Sára nechá na dlouhé zimní večery . Sluníčko nabíjí!!

No jasné , že organizuje vše okolo ,protože prostě chce i odlétat i přiletět do pohody! Syn už má svoje a dcera ani nemluví, tu už téměř nevidí!!

No není to zhasnu, vypnu, uklidím, letím… zůstává kocourek a syn a tak hold vše bude ok. Snad!!! Nažehlit, nabalit , nakonec do tepla je to jedno nic se nemusí tak hrotit.

Nějakou tu náplast možná na bolehlav patáček a je to !!

JJ raději by s partičkou , tak třeba jí opravdu někdo dá příští rok opravdovou nabídku na cestovatelskou dovolenou ovšem ne za 120 tisíc..

Jde si věci dát do kufříku a fičí , no jasné ještě doprava a vše okolo ,ale o to nejde, vůně moře za to stojí!

Dořešila resty jak mohla , takže nějaké hlouposti a vše ostatní počká!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám