Hlavní obsah

Aprílová neděle !

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Teplo i zima, jaro a lásky ty staré i ty nové!

Sára svoje konzultace miluje , tak jako i pestrost života!

Článek

Sára zaklapla deník a uvařila si ranní kávu!

Je jí jasné , že příjemnou teplejší sobotu zase střídá větrná neděle, po procházce konzultace a pak odpovědět na pár e-mailů. S Obchodníkem se Sárou shodli na strategii a nakonec se i zasmáli. Některé osudy na poradenské lince jsou opravdu až na román ,ale to Sára přece ví, má to stejně celý život. Nic není úplně la la .Obchodník se potkal s Tragédem a příběhy s agentury mají další konsekvence. Mladí a lásky a hlavně trend bytí , jak z filmu Hranice Lásky . Ne , že by to bylo před lety jednodušší, ale dnešní úplně fríčkově nic nemající řád, děsí i Sáru! A  to ona je opravdu ve velkém nadhledu!! Mládí, hormony a žádná pokora to bylo vždy, ale i tak tu vždy bylo srdce a jakýsi osobní hodnotový systém, přece musím milovat nebo si to aspoň myslet !

No nic o sebehodnotě a osobních hranicích a  to i  o těch fyzických ví Sára své, je náročná a jak jí říká její Aetherka ten ročník odpovídající vlastnostem vah, ji dělá tu estetiku a  to leckdy rozumem nedáš. No jo potřebuji vůně , atmosféru, akci i něhu co s tím!! No samozřejmě , že na veřejnosti vystupuje jako Sfinga, nepotřebuje se zabývat něčím co ji vůbec nezajímá! Obdivuje všechny co to mají jinak, Poustevníků s velkými nároky je jí líto , to není naštěstí její případ, ti neznají radost, ale ti co berou všechno, tam tedy ona nikdy patřit nechce!!! Ble ble no říká přece klientům , že si můžou vybrat ,někdy z nich má ,ale pocit , že jsou jen vybráni!!

Dost polemiky Sára musí udělat nějaké klasické věci , jako je uvaření oběda, že ?? Syn je doma a hlavně , mámuška lepší a některé věci, tak i potěšili. Když se zamyslí je to o řízeném PR a jinak, pokud se bude dařit pracovně, je Sára vlastně v opravdu super období. Trochu jí to zahřálo na srdci . Usmála se na sebe do zrcadla a jde si pustit on-line angličtinu!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám