Hlavní obsah

Je půlnoc a proto, už padaly hvězdy!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Léto snad ještě nekončí!

Je po Perseidách a asi i přáních !

Článek

Když je vždy po noci , kdy padají hvězdy a sestra oslaví narozeniny, Sára zpozorní! Léto… vždy zrychlí!

Stalo se toho tolik a vlastně se nestalo nic, Sára si léto užívá, díky přátelstvím, příhodám vlastním i z doslechu a vidí, že to tak mají všichni… nějak podobně. Snaží se držet tradice co fungují, dodržovat rituály a nepodléhat hloupostem , kde všude jste byli?????!! Kam se ještě za 100 tisíc all inclusive chystáte?? Sára moc neviděla dceru a vnímá , že se toto už nevrátí , kdy bude dětem říkat co s létem, ale sama cítí život v každé chvilce bytí. V každém novém potkání neznámých lidí, příhodách Blondy i jiných mini chvilkách pohody …vnímá Sára léto, tak silně. Nestěžuje si sice, už zcela tráví čas po svém a svobodně, jakoby jinak, ale zatím ne tak, jak to opravdu chce..... to přijde, to ona ví!! 8.8. zaznamenala její datum změn, nové projekty bere Sára na vědomí. Staré, chce postupně odstranit.

Kdyby šlo brát city jako projekty bylo by to snadné. Takto to ,ale u lidských citů bohužel nechodí! Nepomáhá jí to úplně, ale občas svoji super analýzu… musí použít! Ulehčuje to život, dělají to tak muži a vedou si dobře, téměř nikdy je nic moc netrápí a jdou za svými cíli. Bez ztrát, lehce, svižně.. proč ne… občas si to půjčuje a je jí tak dobře. Na první pohled tvrdé na druhý , tak cenně praktické . Tak jak se trápívala, to už je jen jakýsi dozvuk !!No né ach, jak byla otevřeně hloupoučká a miloučká zároveň, ale i to mělo být… jinak by nikdy nebyla tam , kde je nyní! Zapojuje se vždy nečekaně asi do všech hloupostí světa.. většinou se skupinou o 2 dekády mladších lidí , stejně jako chodí na festivaly, stejně tak má ráda , tep života v práci i ve svém volnu. Vlastně ji maloměšťáctví nezajímá, takže je nikdy moc neřeší!!! Když ho potká a má pocit, že to nechce, dá to Sára …hned najevo! Ani si moc neláme hlavu formou! JJ Sára léto nezataví, ale zastavit může čas umí to dobře ..

Takže, je teprve začátek prázdnin a vše tak krásně pomalu plyne!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám