Hlavní obsah

Je středa a Sára má po dalším bezpředmětném školení!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Pocity

Sára to asi musí vzít, jako léto 2023!!

Článek

Sára absolvovala další naprosto nesmyslné školení, aby mohla vzít práci pro druhou agenturu!

Pokud si chce Sára v létě trochu přivydělat, nechce řešit věk a x hodin za nula peněz, prostě to vzala. Je jí sice z těchto agenturních práciček opět lehce nevolno, ale platí se tu docela dobře. Ne, že by ji tyto průzkumy společnosti zrovna bavily. Ale, určitý přínos pochopení, co se ve společnosti opravdu nyní odehrává na různých úrovních společenských vrstev, jí přinese nejen penízky ,ale i pohled kam směřujeme.

Mladí lidé evidentně jen k hmotě a závislostem a starší k rezignaci. No ne , že by to bylo něco nového!!!

Průzkum ohledně toho co vše mládež užívá za požitky ji tedy moc úsměvu na rty nepřináší.

Společnost se dělí na mládí od /nikotinových sáčků až po cratom/ a na stáří na antidepresivech a chemii, což je úplně snad každý.

Ještě , že je vše anonymní a ona dělá jen sběr dat a nemusí se nad těmi věcmi příliš zamýšlet, své klienty motivuje k jiným cílům a to jí dává naději!!! Léto je rozhodně milejší myslet na větu mladí, krásní , bohatí a zdraví než na větu na dně!

Ne , že by nové technologie umělé inteligence dávali moc naděje na změnu ,ale Sára tajně doufá , že se vývojáři zblázní dříve než ti které chtějí lapit!!!

Dodělá oběd a jde do terénu, rozhodně si dá brýle a nějaké maskování .Jako vždy se musí nakonec zasmát tomu, jak je to vše vlastně tragikomické!!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám