Hlavní obsah

Pátek, Sára vnímá blížící se Čarodky!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Francie, teplo, levandule a pálení čarodějnic!

Sára vidí jak to v zahradnictvích už bublá a zákazníci jak mravenečci už nakupují!

Článek

Sára na rozkvetlých teráskách a předzahrádkách zápražích už vidí, jak jaro otevřelo dveře už všude!

Někdy na svých pravidelných procházkách kouká, kdo asi za těmi honosnými vilkami ,ale i opravdu nádhernými ploty a zahradami, skrývá svoji duši a proč lidé, tak milují tuto zvláštní separaci hmoty, moci, vlastnění.

No nicméně toto je klasické moje postel a střecha je lepší, já jsem lepší ne ,ale asi se lépe vyspím , ale ani to nemusí být pravda. Nicméně narvaná multikina za 2 lidičci téměř 500 Kč už asi není možné čekat, takže ano méně nakonec může znamenat lépe.

Když budeme každý rok 5× u moře už nebudeme fascinovaní ,ale možná i unudění. Když poletím 1× ročně budeme vždy nadšení a vděční ! Při mezinárodní hodině angličtiny se Sára až lekla, jak je globalizace robotizující. Už mládí lidé ani bez budíku ani ,bez soc. sítí ani ťuk. Už nic běžného a přirozeného. Sára je v přírodě spokojená a ostatní ať si to vedou jak chtějí. A hlavu si strčí třeba do trouby .

Za Sáru penízky ano, opravdu moc, je má ráda, hojnost vyžaduje lásku k tomu co nám to tu dělá lepší, nicméně vztahy na prvním místě. To je u Sáry samozřejmostí a láska a přátelství, vždy musí být přítomna .Prostě nebýt sám znamená nejvíc, míněno samozřejmě mít to své místečko na světě, být tu pro ostatní a neutopit se v nepodstatném. Neutopit se v pachtění, za slávou, za hmotou. Vše co potřebujeme ke svému růstu nám bude vždy posláno. Sára tomu věří a někdy se až přistihne , jak to úplně přichází jak si to nasnila.

Dopije kávu.. no jasné dveře buch syn už je pryč.

Řekl ahoj!! ??, není si jistá asi přeslechla Sára píše sms ,tak pěkný den mami!!

No nic nebude zlá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám