Hlavní obsah

Sára a její pokus zazářit , ona introvert?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Barevný podzim

Sára tedy v  září opravdu září a sleduje i světlo a energii druhých.

Článek

Sára se zářím asi trochu provínečkovala, burčáky a výlety a ještě plno motivující energie.

Sára zvládla hodně, viděla ty co chtěla vidět, dcera ještě snad opožděně s ní i synem oslaví narozeniny všech 3. Autoškolu syn zvládl a nové projekty?, Sára by chtěla zastavit čas, ale nejde to. Co nebylo v souladu s její energií odešlo a to doslova a to, ve všech oblastech.

Ona to asi opravdu do toho Matrixu takovou silou metá, že odpadá vše co s ní nerezonuje a stále více se nabírá do jejího pole to co ano. Někdy se i bojí , že už lidé i  slyší co si myslí. Někdy je konzerva a nějaké ztráty měla pocit , že jí mrzí… nechce to stále ztrácet ,ale asi k ní tyto věci už nepatří… lidé, práce, prostě s ní nedrží krok.

Co má být bude, vlastní realitu si Sára drží tak ,aby jí těšila a tak to také hodlá dělat dál, navzdory okolnostem z venčí. Někdy jde na kurz pro školkové děti a stále si více uvědomuje ,že musí být více vidět a slyšet, protože vždy zjistí, že lektor je 60 lekcí za její komfortní zonou a bude ještě 30 let pracovat ,než dosáhne toho co ona dělá malíčkem a tak asi musí jít dál a hledat vyšší výzvy.

Nemůže z pohodlnosti psát jen základní fráze , když už má dávno jít na náročnou beletrii. No ano vždyť by měla.. má opustit školku?? No musí, musí dál. Jasné není to ego a nebo nedostatek naopak držení se tam, kde je to tak pohodlné. Děláš si svoje, ale nepředáváš posloucháš ty co předávají to co už jsi 1000× slyšela sama si zdokonalila ok ,ale má na to Sára se opravdu představit?? Nebo si v zákulisí jen snít ne musí do toho jít.

Sára se tak nerada ukazuje, teorie , které jí lidé hodiny vykládají už roky praktikuje no jooo a tak pěkně si je syslí ach jo Sáro musíš je lidem prostě dát , když oni sami jsou na to…

Tvoje heslo: jen pro ty co chtějí znát a vědět, asi musíš porušit, je to tak okruh pár vědomých intelektuálů , to musí skončit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám