Hlavní obsah

Sára a její projekty!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Plány se musí plnit.

Sára začíná rychle, a přitom ještě je stále leden.

Článek

Sára se rozjela vcelku rychle.

Zima si panuje né, že ne! Bruslení stejně jako i marodi vše je jako vždy, v plném proudu. Stále je teprve leden a jako každý rok leden a únor je o saunách a rozjímaní. U Sáry to zase až tak neplatí, žádná předsevzetí si nedává. Tělo vždy nechává v zimě nabrat sílu a na jaře půjde zase do očisty. Zimu si ráda užívá hlavně její hlava, sny a plány. Tentokrát ona ví, že to bude rok rychlý, převrátí lidem životy na ruby a jí? Jí už ho převrátilo dávno rozhodnutí dělat nadační projekty a jiné, to zásadnější. Jaké… přece, vše co funguje ve vztahu si nechat pro sebe a  co funguje pro lidi si pro sebe nenechat naopak, hlavně donést informace o tom , jak kmenové buňky fungují úplně všude . Sára nesnáší fanatismus MLM stejně jako korporáty, ale když je něco tak dobré jako Healy nebo Purtier a Marušce to zachránilo život ..musí i ona nechat své znalosti a srovnávání vědomostí z minulostí bokem. Jen hlupák bez otevřené mysli se nechce dozvědět nové ,lepší.

Těžko by pak vysvětlila těm co to neřekla proč si to syslila pro sebe. Je introvertní znalostně ví, že nad mnoha lidmi, ale obdivuje baviče a prostější lidi co to vlastně se srdcem, jen tak lehce sdělují. Tendence vzdělávat musí opustit a musí lidsky přistoupit na hru Maruško , Kačenko nebuďte ,,hlubky… né mám vás ráda , tak proto.

Je toho tolik co musí opustit, ne jen akademicky vědět a nedat dál je prostě sobecké.

Ano není úplně stratég moc pracovat s nepružnou myslí okolí se jí nechce, ale ano bude to tak. Udělá to! Sára vyjde ze své komfortní zony no , tak se uvidí jak to na lidovku dá :))

Asi to bude chtít občas drink ,ale to dá!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám