Hlavní obsah

Sára a její úvahy pondělí!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Konečně zase snad bude sluníčko!

Sára se lví bránou nebojí projít a 8.8. je pro ni symbolické!

Článek

Sára si festival brazilské hudby i vše ostatní, co moravská metropole nabízí užívá!

Ano, letos Sára ,vlastně musí říci , že žije kulturně i když více méně neopouští bydliště a počasí se tváří, že jsou mu plány lidiček, tedy i její, stejně cizí, jako manažerům, kteří nevnímají, že je léto a plácají něco o plánech a termínech. Svobodu zase lidé začali brát jako samozřejmost a těžko říci, zda by za ní bojovali, ale lehkost bytí je přítomna .

Těžké období pseudo ekonomických a jiných nařízení se v podstatě táhne i létem, jen už ho nikdo nechce moc komentovat. Ona Sára, jako odborník na lidské chování, ho jen mapuje. Nebude si kazit lví energii léta, tím , že 24 skončí a skočí do povinnostmi narvaného období panny si ještě hlavu lámat nechce!

Zatím vnímá déšť jako očistu a větší chuť jíst a spát jako reakci na počasí.

Tak ony kočky takto meditují a jde jim to dobře. Emoční a jiné šumy okolo sebe nechává jen proudit a uvidí co přinesou!!Přinesou možná kabonící se tváře to jí ,ale momentálně netrápí připravuje semináře, meditace a hodlá v tom pokračovat bez velkého hluku. Chce mít náměty na to až se zima zeptá, co jsi dělal v létě......!! Tak Sára přesně ví, hledala jsem cestu , jak naplnit duši letní atmosférou až budou chladná a vlhká rána. Tak tuto komůrku odemkne a potěší jí , když bude potřebovat!!

Jde si uvařit čaj a směle dokončit rozpracované téma, jak nepodlehnout manipulacím!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám