Hlavní obsah

Sára se nadechla a už zase jede na plný plyn!!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Léto a cestování a k tomu samozřejmě zmatky a vášně!

Sára je už 10 dní doma a je to vše tak rychlé.

Článek

Sára místo dlouhých dní volna, prožívá spíše maraton!

Jak se vrátila ještě se nezastavila. Klasika od šatníku, po úklid od běsnění lidí i medií, že jim něco uteče a  že začíná léto, je Sára naštěstí vždy úplně odtržena tím, že zůstává v realitě!

Pomalu ,ale jistě uklízí , zvelebuje ,asanuje, domlouvá a pracuje systematicky vždy v létě, než se podzim zeptá. Různé šílené epizody vášní i jiných eskapád a to , že si na ni vždy někdo vzpomene před létem, už neřeší od května. Takže měsíc raka, naopak ona, než začne lev, musí využít k přípravám na druhou polovinu náročnějšího roku.

Pak už se nedomluví nic a všichni spíše budou chtít entusiasmu léta využít k nabídkám, těch hloupějších a nesmyslnějších věcí co se jen dají právě v létě , zpeněžit! Jako vždy se podvodníkům daří, lidi v létě omámit, slunce svítí, alkohol teče , takže je to jasné!! Sára samozřejmě nechce svým roztomile naivním přátelům nebo klientům radit, vždy jen elegantně poukáže na to, co je opravdu hodnotné a co stojí naopak, tak za popelnici! Lidé se ,ale chtějí v létě bavit i sdružovat a mozek se vrátí až v září!!

Ona sama romanci léta vítá, ale u ní je to jinak. Své hodnoty si drží a slevovat nechce a nebude. Tyto měsíce by mohly být o tom, co jsme zaseli to sklidíme!!! Je vlastně ráda, že město bude prázdné!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám