Hlavní obsah

Sára si vyslechla příběhy a ví ,že udělala ve svém životě vždy dobře!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Jak se některé příběhy podobají!

Sára dnes opravdu chtěla volat a pak , že nemá anděla strážného ??

Článek

Sára skončila rozhovor a musela o paní dlouze přemýšlet!

Dnes už je Sára zase plně na nohou a pracuje. Není to tak dávno, kdy si říkala , jak se příběhy podobají. Paní vkročila do dveří řekla bych jí tak pěkná 40 ,ale ne 53 let. Její příběh se lišil , rozhodně nebyla ani zlomená ani unavená životem a její krásné oči říkaly , že umí a uměla žít! Dvě děti, dva muži mnoho útrap, hodně lásek a neskutečná odvaha, tak by Sára shrnula tuto dámu. Už dlouho neslyšela , tak optimistickou , silnou a živou bytost! Žádné poplakávání nad osudem , žádná záchranná lana a jasná silná rozhodnutí co chce a co už nehodlá žít! Řekla , že je čarodějka života a Sára jí to věřila .

Řekla, že by se nikdy nechtěla otáčet a něco změnit a v době , kdy se rozhodovala udělala vždy to nejlepší, co uměla. Byla bláhová ,ale vždy plná vášní . Sáru to skoro vzalo ,ale neřekla nic .

Je to tak, žádná chudinka , Sára se nesměle zeptala, zda má paní přítele a paní řekla, mnoho přátel ,ale toho nejlepšího ještě teprve hledám.

Sára dnes pochopila, že život není vůbec ošklivý je jen odrazem našich programů, přesvědčení a momentálních životních vzletů, nebo pádů. Ale, musí takový být, jinak by to bylo jen biologické nádech výdech. Sára se už těší na večer na divadlo.

Dnes je den jaksi růžovější!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám