Hlavní obsah

Sára to věděla úterý bude náročné!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Ale vždy po bouřce přichází zase klid

Sára tušila , že úterý bude náročné.

Článek

Sára sice umí předvídat, ale lidský faktor je velká proměnná.

Prožitý pohodový víkend si naplánovala a vyšel na 1. Vzpomněla si na emocionálního, lehce excentrického Merkuryho a také nonšalantního Vypravěče a napadlo jí, že další nabídka co na ní nyní pracuje, se nápadně podobá agentuře.

Zmatky co umí vytvořit nestabilita v  korporátu zná moc dobře a je ráda, že mimo občasné prácičky pro tyto spolky, je zatím s tím co dělá sama, vždy nejspokojenější.

Posun některých technologií za které, tak draze platila, je někde jinde a rozdávají se téměř za babku. Vše co je nové je drahé a pokud to není využito, bude to do 2 let všude a levné . No úterý pojala tak, že snad konečně pochopila… když něco plánuje v  dubnu, bude to nejdříve koncem května . Takže, vše co chce začátkem září, musí připravit už dnes. Aetherka ji na toto vše, vždy zcela jasně upozorní, tady ne a tudy taky ne. Mladí mluví v hádankách a nikdo nikomu nic rozhodně nevysvětluje… jen ve fázi , kdy chce od človíčka obchod a jeho penízky. Tím ,že si vše vždy dostuduje sama a přijde si na to sama se ,ale i učí a rozhodně toho Sára nelituje. Za anglicismi se vždy jen skrývá to samé co už zná, jen je to popsáno , tak, aby to vypadalo trochu vznosněji . Místo všeho se nahradí jen manager a je to! Nakonec Plebejec je vždy Plebejcem a Farizej se směje.

No musela kvůli malé nabídce přehodit docela dost svého času a to neví, jestli jí za to bude spolupráce s malou agenturou stát , tak snad ano. Sára dodělá restíky a dnes už o tom přemýšlet nebude , kdo chtěl komunikovat měl, dokud ona svůj čas nabízela. Je potřeba ,aby lidé pochopili , že nejdražší je čas . A nekomunikuješ, nerezervuješ, nemáš.

Každou svoji aktivitu co musí více spoléhat na lidskou zodpovědnost , vždy Sára bere do svých rukou a opravdu tvrdě promuje vysvětluje a plánuje. Jinak takových jako ona moc není.

Dopila si kávu a běží po dlouhém víkendu i něco nakoupit !

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám