Hlavní obsah

Sobota na jaře!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Siska

Krása za mraky.

Sára má práci i zábavu v jednom!

Článek

Sára si na semináři vlastně vždy odpočine!

Sociální , filozofická a společenská témata ,které pro širokou veřejnost čas od času přednáší ji baví. Sice nepracuje na akademické půdě, ale praxe takzvaně pro lidi ji nabíjí více než pustá teorie.

Je ráda , že polemiku o … ničem, může vyměnit za opravdové meditační a jiné techniky pro ty co to ocení a opravdu potřebují.

Takovéto víkendy? Určitě ano! Příběhy co dávají naději má nejraději. Propojení toho co teoretici vědí, do praktických ukázek jí dává význam. Sice počasí stále nic moc, ale lidé se zdají být otevřenější. No jasně , že je schopna vést i hodinu jogy i udělat téma Labyrintu a boje s Minotaurem zajímavější, stejně tak i přednášet o dluhové pasti. Nej téma, vidí v parapsychologii a kvantových teoriích síly mysli. Už kdysi si některé teorie ověřila ,ale ne vše je pro veřejnost.

Dávno ví, že jí jde zhmotňování a musí si na své myšlenky dávat pozor. Stále je tu taková ta energie silného dubna, takže je potřeba se nehádat a ideálně ani ne sám se sebou! Aetherka, jí zásobuje informacemi , kdy vyjednávat a kdy raději ustoupit , vždy se jí to vyplatilo ji poslechnout.

Je krásný večer, bohužel se nepotká s nikým, asi lenoší i Oldřiška, takže angličtinu až zítra dnes už jen klid.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám