Hlavní obsah

Tak nám ten superúplněk trochu s lidičkami mává!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Siska

Sára a úplňky!

Sára čekala změnu a ano počasí se změnilo!

Článek

Sára věděla, že se ochladí i to , že přijdou změny, srpen je vždy trochu o jiném myšlení!

Lidičkám se ulevilo, ale nastala trochu únava matriálu a tak přechod na srpen vnímá Sára jako klidovou chvilku před turbulencí. Ano srpen bude takový , ještě vše rychle stihnout!!

Ona samozřejmě musí také věci doladit a podle čínského horoskopu, který posunuje měsíce vždy o měsíc kupředu ,je srpen již podzim a to je třeba myslet na další měsíce. Pro děti je to zábava a pro dospělé období plánování! Ne pro všechny, někteří se vzbudí až na konci září. Ona si hlídá jak spokojenost klientů, tak svoje zázemí, takže nyní je to o ní co připraví, takový bude rok 2024! Tedy 8 rok hojnosti a zásluh !

Syn se chystá do Maroka to ona chtěla ještě Španělsko, ale po neshodách s Markétkou to raději odpískala. Nemá ráda vyhrocené scény co komu, proč, nač!

Sára má ráda i Česko samozřejmě nahoru denně děkuje , že vedra co přírodu dosti vyčerpávají všude na planetě se konečně trochu u nás zmírnila a vydechnou si a získají energii všichni.. lidé, zvířata i příroda!

Lidé prostě potřebují v srpnu cestovat a to také bude téma měsíce. Nicméně Sára se bude snažit potkat v létě alespoň na kávu se všemi co by chtěla. Konečně se po delší době vidí s lidmi co je neviděla dlouhé měsíce. Ano hodně změn i osudových zaznamenala okolo sebe ona zatím cítí v kostech, že na ni to ono již brzy čeká.

Jde se věnovat klientům je to její radost. Povinnosti v nadaci přijdou již brzy. Sára potkává často Poutníka informuje jí o všech věcech a vůbec ráda s ním probírá život .

Jde si udělat kávu a hurá dodělat resty .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám